Kérdésed van? Hívj minket! +3630/272-0180

Blog

Tudtál róla, hogy a webáruházunkban már rendelhetsz nemzeti színű szalagot? 1 és 2cm szélességben, orsóra tekerve, védő fóliával ellátva, 20 méteres kiszerelésben.

Virágtáskák használatával gyorsan készíthetünk nagyon mutatós ajándékokat, virágkölteményeket. Élővirággal vagy selyemvirággal egyaránt tökéletesen díszíthetjük. Ha unod a megszokott virágtáskákat, akkor tekintsd meg a kínálatunkat, mert a virágkötészeti kellék nagykereskedésünkben leginkább saját tervezésű virágtáskákkal találkozhatsz. Vizes és száraz tűzőhabbal egyaránt bélelheted, vízhatlan belső rétege nem engedi át a nedvességet. A virágtáskák és tasakok tökéletes kiegészítői lehetnek a virágkellék kínálatodnak, magyar feliratos változatai egyedülálló kínálatot biztosítanak számodra.

Már csak napok kérdése és beérkezik az őszi szezonra a juta szalag utánpótlás. Néhány színből már hiány alakult ki az elmúlt hetekben, de pár nap múlva ismét lesz lehetőség a púder bézs, szürke, narancssárga kivitel beszerzésére. A gyártás, ami még bőven karácsony előtt kezdődött meg, „csak” néhány hetet csúszott. A juta szalag gyártás és import kifejezetten időigényes folyamat, már nem lepődünk meg rajta, hogy a megrendelést követően csak 7-9 hónap múlva látjuk a termékünket. Más gyereket szül ennyi idő alatt :)

 

De még csak július van! A nyár kellős közepén, kánikula idején kinek van hangulata ezzel foglalkozni? Don't pánik, egy kis érdekességet hoztam! A karácsonyi saját tervezésű dekor szalagjainkról már láthattatok látványterveket korábban, a gyártás azonban már befejeződött, így már van a kezünkben néhány silány minőségű, rosszul beállított kép is.

Bemutatok néhány olyan terméket amely pár héten belül elérhető lesz a webáruházban. A már jól megszokott alapanyagokra is készítettem saját terveket, hogy még egyedibb kínálattal láthasd el a vevőidet.

Már csak néhány hét és megérkeznek a legújabb cement kaspók. Az érkező kínálat jelentős része a halottak napi szezonra készültek, de karácsonyi kőkaspók is kerültek a kínálatba. A tavalyi évben rendkívül népszerű termék volt, így nem volt kérdés, hogy a 2022-es kínálatba is bekerül, természetesen új típusokkal gazdagítva a mindenszenteki virágkellék kínálatot.

Ismét közeleg a többségünk kedvenc ünnepe, A karácsony! Idén is megpróbáltunk a lehető legszebb karácsonyi dekorációs kellékekkel kedveskedni Nektek, hogy dekor terén a legtöbbet kihozhasd az ünnepi díszítésből. A kollekciónk segítségével ragyogó pompába öltöztetheted az üzleted és otthonod, kimaxolhatod a kreatív oldalad.

Nézzük is meg kategóriánként, mivel készülhetünk együtt a karácsonyra!

Megérkeztek a várva várt juta szalagok :) A járvány következményeinek sorozata okán 9 hónap kellett ahhoz, végre beérkezhessenek a szalagok a nagykereskedésünkbe. A termékekben szerencsére nem csalódtunk. Minden pont olyan lett, ahogy azt megterveztük, gyönyörű színek és kidolgozás! 12 színben érkeztek a szalagok, emelett pedig keményítés nélküli, varrott szegéllyel kidolgozott natúr juta szalagok és szélesebb anyagok is jöttek. 

Sokan kérdeztétek az elmúlt hetekben, hogy mikorra várhatóak a készletről kifogyott termékek újratöltése és szintén népszerű kérdés volt, hogy milyen mértékű áremelkedésekre kell számítani? Mikor érkeznek be a karácsonyi áruk és milyen újdonságok érkeznek? Augusztusban több konténer áru érkezik, 500-nál is több termék kerül bevezetésre szeptemberig, emelett számos kifogyott termék kerül újratöltésre.

Ha szeretnél egy kis ízelítőt látni az úton lévő termékekből, ha kíváncsi vagy a várható árváltozásokra, a kialakult helyzet körülményeire, akkor az alábbi bejegyzést ajánlom a figyelmedbe:

Az egyoldalas szatén szalag egy olyan dekorációs szalag, amelynek egyik oldalán fényes, a másikon matt felület látható. A két oldal színe észrevehetetlenül tér el egymástól és kissé más a textúrája a szövésnek köszönhetően, így az egyik oldala több fényt tud tükrözni. A szatén szalagnak ez a kis eltérő tükröződés nagyon kellemes hatást biztosít. A középkorban a szatén selyemből készült, és csak a társadalom kiemelkedően tehetős személyei számára volt elérhető. Manapság sok szatén szövet is poliészterből vagy pamutból készül, így mindenki számára hozzáférhető, aki ezt a szuper dekor szalagot szeretné használni. A virágkötészeti kellék nagykereskedésünk hatalmas választékot kínál a poliészter szaténszalagból. Jelenleg a következő méretek rendelhetőek a webáruházunkban: