Kérdésed van? Hívj minket! +3630/272-0180

Blog

Ismét közeleg a többségünk kedvenc ünnepe, A karácsony! Idén is megpróbáltunk a lehető legszebb karácsonyi dekorációs kellékekkel kedveskedni Nektek, hogy dekor terén a legtöbbet kihozhasd az ünnepi díszítésből. A kollekciónk segítségével ragyogó pompába öltöztetheted az üzleted és otthonod, kimaxolhatod a kreatív oldalad.

Nézzük is meg kategóriánként, mivel készülhetünk együtt a karácsonyra!

Megérkeztek a várva várt juta szalagok :) A járvány következményeinek sorozata okán 9 hónap kellett ahhoz, végre beérkezhessenek a szalagok a nagykereskedésünkbe. A termékekben szerencsére nem csalódtunk. Minden pont olyan lett, ahogy azt megterveztük, gyönyörű színek és kidolgozás! 12 színben érkeztek a szalagok, emelett pedig keményítés nélküli, varrott szegéllyel kidolgozott natúr juta szalagok és szélesebb anyagok is jöttek. 

Sokan kérdeztétek az elmúlt hetekben, hogy mikorra várhatóak a készletről kifogyott termékek újratöltése és szintén népszerű kérdés volt, hogy milyen mértékű áremelkedésekre kell számítani? Mikor érkeznek be a karácsonyi áruk és milyen újdonságok érkeznek? Augusztusban több konténer áru érkezik, 500-nál is több termék kerül bevezetésre szeptemberig, emelett számos kifogyott termék kerül újratöltésre.

Ha szeretnél egy kis ízelítőt látni az úton lévő termékekből, ha kíváncsi vagy a várható árváltozásokra, a kialakult helyzet körülményeire, akkor az alábbi bejegyzést ajánlom a figyelmedbe:

Az egyoldalas szatén szalag egy olyan dekorációs szalag, amelynek egyik oldalán fényes, a másikon matt felület látható. A két oldal színe észrevehetetlenül tér el egymástól és kissé más a textúrája a szövésnek köszönhetően, így az egyik oldala több fényt tud tükrözni. A szatén szalagnak ez a kis eltérő tükröződés nagyon kellemes hatást biztosít. A középkorban a szatén selyemből készült, és csak a társadalom kiemelkedően tehetős személyei számára volt elérhető. Manapság sok szatén szövet is poliészterből vagy pamutból készül, így mindenki számára hozzáférhető, aki ezt a szuper dekor szalagot szeretné használni. A virágkötészeti kellék nagykereskedésünk hatalmas választékot kínál a poliészter szaténszalagból. Jelenleg a következő méretek rendelhetőek a webáruházunkban: