Kérdésed van? Hívj minket! +3630/272-0180

Blog
Leskó Dániel
Leskó Dániel
2023.01.27 09:01

Virágtáskák

Virágtáskák

Virágtáskák használatával gyorsan készíthetünk nagyon mutatós ajándékokat, virágkölteményeket. Élővirággal vagy selyemvirággal egyaránt tökéletesen díszíthetjük. Ha unod a megszokott virágtáskákat, akkor tekintsd meg a kínálatunkat, mert a virágkötészeti kellék nagykereskedésünkben leginkább saját tervezésű virágtáskákkal találkozhatsz. Vizes és száraz tűzőhabbal egyaránt bélelheted, vízhatlan belső rétege nem engedi át a nedvességet. A virágtáskák és tasakok tökéletes kiegészítői lehetnek a virágkellék kínálatodnak, magyar feliratos változatai egyedülálló kínálatot biztosítanak számodra.

Milyen alkalmakra javaslom a virágtáskát?

Ideális választás számos alkalomra, amikor hölgyeket szeretnénk megajándékozni. Nőnapra, anyák napjára, születésnapra vagy névnapra kitűnő választás. A virágtáskákra tervezett kis üzenetekkel, szavakkal, kívánságokkal tettük kicsit személyesebbé a terméket. Valentin napra ideális csomagoló, virágtasak a "Szeretlek" feliratos, szivecskés táska. Anyák napjára a "Szeretettel Anyának" a leginkább közkedvelt választás, de egyaránt jó lehet bármelyik "Szeretettel" feliratos virágtáska is. A mi kedvencünk a "Legyen szép napod!" feliratos táska :)

 

Virágtáska, egy jól összepakolt virágkellék

A magyar feliratos virágtáskák felülete matt, de nedves ronggyal is tisztítható anyag. Elég vastag ahhoz, hogy nehezen gyűrődjön. A belseje vízlepergető réteggel van ellátva, vizes oázissal, tűzőhabbal nyugodtan bélelhetjük, nem fog átázni. A virágtáskáknál "megszokott" műanyag füleket nem használjuk, helyette sokkal igényesebb és környezetbarátabb papír füleket alkalmazunk. Ragasztás helyett szegecselve vannak a táska fülei, így elkerülhetünk az ajándékozás során egy súlyos bakit. Nem kell attól tartanunk, hogy a csodás virágkölteményünk a földre vágódjon.

 

Minta és felirat nélküli virágtáskák

Az egyik nagy kedvenc a natúr kraft virágtáska. Alapjába véve ez már egy kevésbé egyedi termék, de sikerének egyik fő oka, hogy a műanyag cső füleket eldobva, egy igazán mutatós és igényes kraft papír fül párt kapott.  Ez legjobb tudomásunk szerint még csak Valex Decor brandel ellátott termékeken tapasztalható :) Kis cserepes virágoknak tökéletes választás. Nőnapra az egyik legfelkapottabb kellék a virág kis és nagykereskedésekben. 

Natúr kraft virágtáska

 

Minden virágtáska csomagban vásárolható. Egy csomagban 10db. tatyó található. Webáruházunk készletről forgalmaz, így ha ma megrendeled, már a következő munkanapon nálad is lehet a termék. Erre nagyon ügyelünk minden esetben! Ha kora délutánig beérkezik a rendelésed, akkor 99%, hogy már a következő munkanapon a polcaidon viríthatnak a táskák! :)