Kérdésed van? Hívj minket! +3630/272-0180

Juta szalagok

Juta szalag 1-2 munkanapon belül, készletről

Szalag és dekoranyag specialista webáruházunkban csodás natúr és színes juta szalagokat találsz, hogy tökéletesen díszíthesd a koszorúdat, az őszi ajtódíszedet, vagy csodás karácsonyi dekorációt kreálhass! Virágkellék nagyker webáruházunkban különböző szélességű juta anyagokat is találsz, melyek természetes natúr tekercsek, szépen kidolgozott, varrott szegéllyel. 10cm, 25cm, és 50cm szélességben. Elsőrendű választás az esküvői dekorációkhoz, kirakat díszítéshez, masni készítéshez. Stílusos asztali futóként is használható. Ha kérdésed van, segítségre van szükséged, szívesen várjuk hívásod vagy üzeneted!


19termék 119

 

A juta dekor szalag egy növényből készül amely évente 3-4 métert is képes növekedni. A pamutot követően a legnagyobb mennyiségben termesztett szálasanyag. A juta növény szárában lévő háncsrostoknak köszönhetően a virágkötők egyik kedvenc díszítő szalagja található a virágkötészeti kellék palettákon. 

A juta szalag, másnéven zsákszalag hosszú évek óta az egyik legnépszerűbb szalag. Különösen a Mindenszenteki szezonban, rendkívüli népszerűségnek örvend. Fantasztikus őszi hangulatot képes adni az ajtódíszeknek, kellemes dekoráció a sírdíszeknek, kegyeleti díszeknek. 2021-ben új színeket vezettük be juta szalag nagyker webáruházunkba. Finomítottuk, modernizáltuk a korábban is elérhető színeket.

Juta anyagok, tekercsek

A natúr juta anyagok, "zsákanyagok" felhasználása igen sok területen tud fantasztikus látávnyt biztosítani. A 25cm és 50cm széles juta tekercsek nagyon jók lehetnek asztali futónak, kirakat és mennyezet dekorációnak. Polcok és falak díszítésének alapjául is tökéletesen szolgál. A 10cm-es juta anyagból szép masnikat köthetünk. Karácsonyi dekorációna is elsőrendű választás.

Juta szalagok télen-nyáron

Bár tény, hogy a Mindenszenteki szezonban a legfelkapottabb a juta szalag, mondhatni ez egy koszorúszalag sokaknak, de más alkalmakkor is pompás dekorációk készíthetőek a segítségével. A varrott szegéllyel készített, natúr szalagok például karácsonykor is stílusosan jelennek meg, az esküvői díszítésekhez pedig folyton visszatérő elem. A színes, élénk színek különösen népszerűek tavasszal, melyekkel vidám, hangualtos tavaszi kopogtatókat, ajtódíszeket vagy húsvéti asztaldíszeket készíthetünk.