Kérdésed van? Hívj minket! +36 30 703 1591
H-P: 8:00-16:00

Selyemvirágok, műnövények

Élethű selyemvirágok, művirágok

Elsőrendű élethű selyemvirágokat rendelhetsz webáruházunkból tetszőleges mennyiségben. Viszonteladóként regisztrálj a kedvezményekért! Tökéletes lakásdekorációk, virágkötészeti kellékek, soha el nem hervadó valósághű gyönyörűségek, hogy egész évben virágos hangulatban pompázhass! Népszerű polifoam, real touch, selyemvirágok, műanyag virágok közül válogathatsz minden szezonnak megfelelően. Ha 14:00-ig rendelsz, már másnap, vagy a következő munkanapon gyönyörködhetsz is az új szerzeményeidbe!

A selyemvirág nagykereskedésünkben több típusú művirágot találsz, különböző anyagból gyártott kitűnő minőségű élethű növényeket. A selyemvirág, a real touch (valósághű tapintás), a polifoam és a műanyag virágok széles választékával találkozhatsz selyemvirág webáruházunkban. Kíváncsi vagy arra, hogy mi a különbség az egyes típusok között? Mi a különbség egy selyemvirág és egy real touch tapintása között? Megmutatjuk!

Selyemvirágok

Miért hívják a művirágokat selyemvirágoknak? A selyemvirágokat több mint száz évvel ezelőtt nevezték el, amikor a művirágokat selyemmel varrták. Noha továbbra is selyemvirágként nevezzük őket, a jelenlegi gyártási módszerek szintetikus szálakat és csúcstechnológiás eljárásokat alkalmaznak a botanikailag pontos és rugalmas tapintású művirágok létrehozásához. A selyemvirágok tartósságuk és gondozásmentességük miatt rendkívül népszerűek az otthoni dekorációban, az irodai dekorálásban és a különleges rendezvényeknél egyaránt. Selyemvirág nagykerünkben több száz különféle csokorból, szálas virágból, kitöltő zöld növényből válogathatsz minden évszaknak megfelelően.

A selyemvirágok sok okból kifolyólag csodálatos alternatívát jelentenek a frissekkel szemben. Hipoallergének, kiváló lehetőség a virágallergiások számára. Nem hervadnak el egy tikkasztó nyári napon. Hosszabb ideig tartanak, mint a friss virágok. (Akár örökké is :-) A menyasszonynak maradandó emléke lesz esküvőjéből egy csodálatos selyemvirág csokor. Pünkösdi rózsa az esküvő középpontjában? Rendelheted őket egész évben, évszaktól függetlenül. Folyamatos virágzás van a webáruházunkan!

Pompás peónia selyemvirág csokor a képenPompás peónia selyemvirág csokor a képen

A selyem virágok többségében van egy kis „rejtett mechanika”. Rendszerint huzalozott belsőről van szó. Hajszélvékony drótok vannak a növény belsejébe észrevehetetlenül annak érdekében, hogy például egy rózsacsokrot könnyedén formázhassuk, úgy állítsuk be az ágakat, szálakat, virágfejeket, ahogyan nekünk tetszik.

 

A selyemvirág gyártása

A folyamat fehér poliészter szövetből indul. Minden virág fehér színű, a végleges színtől függetlenül. A szövetet különféle formákban és méretben vágják szét. Ezeket festjük, majd manuálisan kész selyemvirágokká állítjuk össze.

A természetes virágok megjelenésének eléréséhez a selyem virágszirmoknak ráncokra és megfelelő formákra van szükségük. A szirmait formákban hőpréselik, amelyek valósághű megjelenést teremtenek. Előfordulhat, hogy a nagyobb szirmokat meg kell merevíteni a széleire ragasztott huzallal. Ez a selyemvirág gyártás másik munkaigényes része. Ezt követően lehet összekapcsolni a virágfejeket és szálakat, hogy egy formás kis csokrot kapjunk. A gyártás jellemzően Kínában történik. Sokan kínai selyemvirág nagykereskedésnek is nevezik az selyemvirággal kereskedő cégeket.

 

Real Touch virágok

A Real Touch virágok hab / latex keverékből készülnek, és valósághűbbnek tűnnek és érezzük, mint a hagyományos selyem virágokat. Ezek a legjobb minőségű mesterséges esküvői virágok és laskásdekorációk. A polimer bevonata élethű megjelenést és érzetet ad. A virág botanikailag pontos és a legmagasabb minőségi előírások szerint készül, ami ultrarealisztikus megjelenést kölcsönöz neki. A szirmok és levelek valódi tapintásúak és élénk, valósághű színekkel rendelkeznek. Általában a selyemvirágot folyékony polimerek keverékével vonják be, egy ázsiai szabadalmaztatott eljárásnak köszönhetően. Ezt rétegenként alkalmazzák, így a virágok rugalmasak maradnak. A legtöbb Real Touch virág így készül.

Nagyon valósághű kinézet mellé igazi real touch élmény társul Orchidea - Nagyon valósághű kinézet mellé igazi real touch élmény társul

Műanyag virágok

Egyes növénytípusokat műanyagból készhetünk el a legszebb módon. Főleg ha olyan nedvdús, vastag húsú növényről beszélünk mint az agavé. Előnyük még, hogy könnyen takaríthatóak, a portalanítás egyszerűen mehet törlőkendővel vagy a csap alá is tehetjük.

Műanyag virágcsokorMűanyag virágcsokor

Polifoam virágok, habvirágok

Ez is egy méltány népszerű kategória a selyemvirág nagykereskedésünkben. A hab virágaink vékonyabb, lágyabb érzésű anyagok, de még mindig ugyanolyan gyönyörűen és valósághűek!

Polifoam peónia csokor, tökéletes kialakításPolifoam peónia csokor, tökéletes kialakítás