Kérdésed van? Hívj minket! +36 30 703 1591
H-P: 8:00-16:00

Szatén szalagok

Szatén szalag magyar webáruházból, 1 munkanapon belül! :)

Vásárolj közvetlen az importőrtől Valex Decor szatén szalagokat. 6 különböző szélességben rendelheted meg: 0,3cm - 0,6cm - 1,2cm - 2,5cm - 3,8cm és 5cm-es szatén szalagok gyönyörű színekben. Virágkötészeti kellék kínálatunkban a legbüszkébbek a szalagokra vagyunk, lelkesen dolgozunk azért, hogy előremutató díszeket és csomagolásokat készíthess a virágkellék kis- és nagykereskedésünk segítségével :) ! A vásárlóink visszajelzése alapján a Magyarországon elérhető legjobban használható szatén szalag a megfelelő tartásának köszönhetően. Ajándékcsomagoláshoz, esküvői díszítéshez, virágcsokrok és virágboxok díszítéséhez is tökéletes választás. Ha kérdésed van, segítségre van szükséged, szívesen várjuk hívásod vagy üzeneted!

Szatén szalag webáruház

Mire is jó a szatén szalag? Hogyan tudjuk használni? Miért ilyen népszerű ez a szalag? A szatén szalag alapvető kellék a virág és ajándék üzletek, valamint a rövidáru és kreatív hobbi kelléktárakban. Nagyon sokrétűen felhasználható dekorációs termék, virágkötészeti kellék.

Szatén szalag a virág és ajándékkereskedők részére

A csokrok és virágdobozok tökéletes kiegészítői. A hatalmas és folyamatosan növekvő színválasztéknak köszönhetően biztosan találunk olyan színt, amely passzol a csodás virágainkhoz. A selyemfényű szatén szalagok nem túl csicsásak, ezért letisztult, előremutató dekorációkat készíthetünk belőle. Nagyszerű kiegészítő a karácsonyi asztaldíszek, tavaszi kopogtatók és virágcsokrok összeállításakor is.

Virág és ajándék kereskedőként miért a legjobb választás a Valex Decor szatén szalag?

  • Egy fokkal merevebb, mint a piacon kapható társai. Ezt a tulajdonságát rendkívüli módon kedvelik azok, akik masnit kötnek belőle, hiszen nem esik össze, peckesen áll tökéletes tartással!
  • Rendkívül olcsó szalag. Rendkívül gazdaságos a kiszerelésű virágkellék.
  • Könnyen utánrendelhető, a csomagolása pedig informatív. Alapvető, hogy minden termékünket vonalkóddal, cikkszámmal és méret adatokkal látunk el. Így ha megcsappan a készlet, nem kell találgatni, hogy mit is kéne rendelni.
  • Nem esik szét. Szintén alapvető, hogy a szalag nem egy hungarocell darabra van felcsévélve, hanem kulturált orsóra, amely minden oldalról védett, nem esik le, sőt még egy védő fóliát is találsz a szalagon, hogy a felhasználásig ne tudjon koszolódni!

Ajándékcsomagolás szaténszalaggal

Ezt nagyon nem kell túlragozni. Egyszerűen és könnyen köthetünk vele igényes masnit az ajándékunkra. Ha a cipőfűzőnket már be tudjuk kötni akkor ez sem fog nehézséget okozni! :)

Szatén szalag dekoratőrök részére

Az esküvői dekorálás talán nélkülözhetetlen kiegészítője. A menyasszonyi csokor kötésénél praktikus és elegáns megjelenést biztosít. A templom és a rendezvény terem díszítésnél is többízben funkcionál a szaténszalag. Használhatjuk a székszoknya masnihoz, a szalvétagyűrűk alapjaként, az asztaldíszünk csinosításához, de az esküvői meghívók készítésekor is abszolút népszerű választás egy szaténszalag. A fehér, ekrü, krém, barack árnyalatok örök kedvencek, de ha igazán divatos szaténszalagokra vágyunk, akkor válasszunk egy gyönyörű púder színt! A púder rózsaszín és a púder bézs színek elsőrendű választások.

Szatén szalag import, nagykereskedelem

A Valex Decor díszítő szalagokat Távol-Keleten gyártatjuk. Nem csak azért, hogy verhetetlen szalag árak legyenek a webáruházunkban, hanem egyszerűen csak ott van rá lehetőség! :) A szaténszalag kínálatunkra rendkívüli gondossággal figyelünk. Folyamatosan újítjuk a színskálát, de mellette a régebbi színeket is készleten tartjuk nagy mennyiségben. Arra törekszünk, hogy kereskedőink is mindig számíthassanak ránk, és utántölthessék polcaikat. Ugyanazokat a színeket több méretben is elérhetővé tesszük. Jelenleg a 3mm-es, 6mm-es, 12mm-es, 25mm-es és a 38mm-es szatén szalagok rendelhetők közel 40 színben.