Kérdésed van? Hívj minket! +36 30 703 1591
H-P: 8:00-16:00

Feliratok, táblák, figurák

Lézervágott fa feliratok, dekor táblák, figurák minden alkalomra és szezonra

Ha fontos, hogy jó minőségű tömör fából készült dekorációs kelléket vásárolj, ha szeretnéd, hogy egy gyönyörűen, kézzel festett feliratos tábla vagy lézervágott felirat díszítse a kreatív költeményed, akkor szívből ajánljuk Neked ezeket a fából készült, gondosan kidolgozott magyar termékeket. Dekor kellék kis -és nagyker webáruházunk gondoskodik róla, hogy 1-2 munkanapon belül már nálad is legyen a rendelésed!


Lézervágott fa feliratok, szublimált dekor táblák

Ha fontos, hogy jó minőségű tömör fából készült dekorációs kelléket vásárolj, ha szeretnéd, hogy egy gyönyörűen, kézzel festett, lézervágott fa felirat díszítse a kreatív költeményed, akkor szívből ajánljuk Neked ezeket a fából készült, gondosan kidolgozott magyar termékeket. Dekor kellék kis -és nagyker webáruházunk gondoskodik róla, hogy 1-2 munkanapon belül már nálad is legyen a rendelésed!Szépen kidolgozott, gondosan megtervezett fa feliratok közül válogathatsz a kreatív kellék webáruházunkba. Igyekszünk (és csináljuk is! :) ) minden alkalomra, ünnepnapra készülni különleges feliratokkal. Fa dekorációink kézzel festett, minőségi fából megmunkált virágkötészeti és kreatív kellékek. A lézervágott feliratoknak köszönhetően csodásan díszíthetjük az adott alkalmakra az ajándékainkat, virágcsokrainkat, gyönyörű asztaldíszeinket vagy kopogtatóinkat.

Fa feliratok születésnapra, névnapra

A születésnapi és névnapi fa feliratok mindegyike kézzel festett. Dekor kellék webáruházunkból rendelhetsz csomagos vagy pálcázott változatot is.

Csomagos születésnapi és névnapi fa feliratok

  • Egy csomagban 4 db. lézervágott fa feliratot találsz
  • A csomagok vonalkóddal, cikkszámmal és méret adattal van feltüntetve, ideális a virág és ajándék nagykereskedések számára
  • 10 x 5cm-es méretűek

Pálcás névnapos és születésnapot fa feliratok

  • A dizájn és méret megegyezik a csomagos változattal
  • Nincs gyűjtőcsomagolás

A lézervágott fa feliratokat előszeretettel alkalmazhatjuk a virágboxok díszítésénél, ajándékok és csokrok ékesítésénél. Különböző színű fa feliratok gondoskodnak arról, hogy a díszíteni kívánt ajándékunk mellé biztoson passzoljon a jókívánságunk is!

 

Évfordulós fa feliratok

Házassági évfordulóra készül a meglepetés? Válassz fehér vagy gyönyörű pezsgő színű lézervágott feliratot az évfordulós ajándék díszítéséhez! Válassz az arany vagy ezüst színű fa feliratok közül ha aranylakodalomra vagy ezüstlakodalomra készültök! Lézervágott termékeinket igény szerint könnyedén pálcázhatjátok. Virágkellék nagykereskedésünk minőségi ragasztópisztolyokat és ragasztópisztoly betéteket kínál a kreatív munkához.

 

Édes otthon fa felirat? Kedvencek a kopogtatókhoz

Ha ajtódísz készítésről van szó akkor szinte kötelező a kreatív gyönyörűségünket megspékelni egy szép lézervágott fa felirattal. Az „Édes otthon” felirat örök kevenc. Ezt a népszerű terméket szépen festve kínáljuk, hogy Neked már ne kelljen vele babrálni. A natúr, festetlen lézervágott fa termékek manapság nem túl népszerűek, kivéve a Mindenszenteki kollekcióba, mert a sírdíszekhez jellemzően nagyon jól mutat a natúr szín. Szólítsd meg a vendégedet az ajtódíszeddel! Dekor kellék webáruházunkban szívesen ajánljuk az Isten hozott fa feliratokat is, melyeket több méretben is megrendelhetsz.

 

Lézervágott fa feliratok Valentin napra

Természetesen, ha erre keresünk megfelelő dekorációs kelléket akkor a szeretlek fa felirat és a „Boldog Valentin Napot” fa felirat dominál, mégpedig fehér és piros színben. Bár a Valentin nap fő színe a piros, a legtöbb esetben mégis a fehér színű fa dekor lehet a jó választás, mert ha piros vagy bordó rózsákra szeretnénk a feliratot tenni akkor a megfelelő kontraszt érdekében a fehér színű fa felirat a jobb döntés. Valentin napra egyébként nem csak vágott feliratokat rendelhetsz virágkellék webáruházunkból, hanem gravírozott fa és fém táblákat, magyar feliratos szatén szalagokat, exkluzív szívecskés dekor szalagokat.

 

Fa feliratok Nőnapra!

Virágkötészeti kellék nagyker webáruházunkban a szépséges virágcsomagolók és dekor szalagok mellett kifejezetten nőnapi fa feliratokat is találhatsz. A Boldog Nőnapot fa felirat több színben is elérhető, amely mindegyike tökéletes választás ha cserepes virágot, virágcsokrot vagy virágdobozt szeretnénk dekorálni.

 

Anyák napi fa feliratok

Édesanyáknak és nagymamiknak egyaránt találsz gyönyörű, kézzel festett anyáknapi fa feliratot a virágkellék webáruházunkban. Szeretlek, imádlak anya vagy Boldog Anyák Napját fa feliratok számos méretben és gyönyörű fényes, metál vagy fehér színben. A feliratok mellett számos gravírozott fa táblát és hozzá passzoló szalagokat, virágcsomagoló fóliát és vetexet is találsz.

 

Kegyeleti, Mindenszenteki fa feliratok

Halottak napjára már a natúr, festetlen lézervágott fa termékek is előkerülnek. A sírdíszekhez jellemzően nagyon jól mutatnak a natúr színek is a fehér mellet. Természetesen nem csak Mindenszentek alkalmával szeretnénk az eltávozott szeretteink nyughelyénél megemlékezni egy hozzá méltó sírdísszel. A virágkötők előszeretettel dekorálják bármikor a kegyeleti díszünket egy Hiányzol fa felirattal vagy egy Nyugodj Békében lézervágott fa felirattal. Dekor kellék nagykereskedésünkben több méretben rendelhetőek natúr és fehér színben.

 

Karácsonyi fa feliratok

A karácsonyi dekor kellékek a kedveiknce. Gyakorlatilag egész évben karácsonyozunk a nagykerben. Még el sem telt a karácsony, már javában készül a következő évre az új kollekció. Nem volt ez másképp a karácsonyi fa feliratokkal sem. Óriási népszerűségnek örvend, ezért újabb és újabb gyönyörű színben tettük elérhetővé a Boldog Karácsonyt fa feliratokat. Fantasztikus színpaletta jellemzi a karácsonyi feliratokat, metál színek sokaságával akarjuk elkápráztatni a kedves vásárókat. Az adventi díszek, kopogtatók, asztaldíszek ékköve lehet egy jól elhelyezett Áldott, Békés Ünnepeket vagy Boldog Karácsonyt fa felirat. Óriás felirat a karácsonyfára? Nem is gondolnád mennyire tökéletes! Nem mindennapi karácsonyfadísz. Az ajándékcsomagolásunkat is feldobhatjuk egy kézzel festett lézervágott termékkel.