Kérdésed van? Hívj minket! +36 30 703 1591
H-P: 8:00-16:00

Blog
Leskó Dániel
Leskó Dániel
2022.06.28 12:27

Cement kaspók mindenszentekre

Cement kaspók mindenszentekre

Már csak néhány hét és megérkeznek a legújabb cement kaspók. Az érkező kínálat jelentős része a halottak napi szezonra készültek, de karácsonyi kőkaspók is kerültek a kínálatba. A tavalyi évben rendkívül népszerű termék volt, így nem volt kérdés, hogy a 2022-es kínálatba is bekerül, természetesen új típusokkal gazdagítva a mindenszenteki virágkellék kínálatot.

A 2021-es kínálatban még csak a „natúr” szürke festetlen kőtálak voltak elérhetőek, idén viszont új lehetőségek nyíltak! Az alapvető angyalka figurák, angyalka szárnyak továbbra is dominálnak, de új színvariációk léptek előtérbe. Mint mindenben, a metál színek, az arany és a bronz új belépő, már jó ideje nem csak a karácsonyi dekorációinkat gazdagítják. A 2022-es kő kaspó kínálatunkba pompás fekete-arany, szürke-bronz kombinációk szerepelnek.

Virágkellék webáruházunkba már megtekinthetőek a mindenszenteki kőkaspók, de még nem rendelhetőek. A konténer amiben a kaspók jönnek már úton van, napokon belül a kikötőbe érkezik, ezt követően szárazföldön futhat be hozzánk.

Miért is jók a cement kaspók?

A mindenszenteki cement kaspó bedíszíthető, oázissal bélelhető, élő és művirágokkal, száraz termésekkel dekorálható. Különböző virágkötészeti kellékkel maxolhatjuk ki a terméket. Dekor szalaggal vagy magyar feliratos táblácskával tehetjük igazán egyedivé a sírdíszünket. A kőkaspó elsőrendű választás akkor, ha szeretnénk a szalmakoszorú alaptól kicsit eltérni vagy exkluzívabb terméket készíteni a kínálatunkba.

Július közepétől lesznek elérhetőek a kaspók. Addig is kellemes várakozást kívánunk ???? Inspirálódj, készülj a mindenszenteki szezonra.