Kérdésed van? Hívj minket! +36 30 703 1591
H-P: 8:00-16:00

Blog
Leskó Dániel
Leskó Dániel
2022.06.29 13:18

Ízelítő a júliusi beérkezésekből

Ízelítő a júliusi beérkezésekből

Bemutatok néhány olyan terméket amely pár héten belül elérhető lesz a webáruházban. A már jól megszokott alapanyagokra is készítettem saját terveket, hogy még egyedibb kínálattal láthasd el a vevőidet.

Pöttyös szalagok


A koncepció nem új, évekkel ezelőtt is forgalmaztunk pöttyös szatén szalagokat, de a keresletre való tekintettel újragondolva összeállítottunk egy szép kis kollekciót. Az első típus a 12mm széles és 20m hosszú szatén szalag. A színösszeállításnál ügyeltünk arra, hogy a tavaszi és az őszi szezonra is legyenek megfelelő színek. Fekete és fehér pöttyös szatén szalag változatok is szerepelnek a kínálatban. Az 1 színnel nyomtatott szalagjainknál már tudjátok, hogy rendkívül jó árfekvésűek, ha ez párosul a szép stílussal, akkor tuti befutó. A másik kategória egy magasabb árfekvésű, de különlegesebb fajta. Ripsz alapanyag társul aranyfóliás nyomtatással. A pöttyös ripsz szalagok fehér, krém, fekete, púder rózsaszín és szürke színben rendelhetőek 2,5cm és 3,8cm szélességben. 

Pöttyös szatén szalagok Pöttyös ripsz szalagok


Damilos juta szalag


A hagyományos juta szalagtól kicsit eltérő stílust képvisel. Letisztultabb, modernebb megjelenésű díszítő szalag. A natúr juta szálakat egy szinte teljesen láthatatlan damil tartja össze. A
damilos juta szalag 15mm, 25mm és 38mm szélességben lesz kapható pár héten belül, 10 méter hosszúsággal.

Pöttyös szatén szalagok

Virágtáskák


A piac nagyon telített a virágtáskákkal, de az számunkra tökéleteset mégsem találtunk, ezért inkább terveztem saját virág táskát :) Az elképzelés az volt, hogy olyan termékünk legyen ami máshol nem található meg, a vevőink egyedit mutathassanak be a vásárlóiknak. Fontos volt az is, hogy magyar feliratos virág táska legyen, mert ez hiánycikk volt mindeddig. Júliusban megérkezik az első 3 típus, de már gyártás alatt van az anyák-napi és Valentin-napi dizájn is, de azok majd csak októberben érkeznek meg.

Magyar feliratos virágtáska

Magyar feliratos virágtáska


Bársony szalagok


Összeállítottunk 2 rendkívül igényes bársony szalag kollekciót. Az egyik típus a normál bársony szalag 10mm és 22mm szélességben, alapvető és divatos színekben. A másik kategória a csillogó változat 10mm és 25mm szélességben, amely leginkább a karácsonyi szezonra fókuszál, de az esküvői szezonra is tökéletes termék. A bársony szalagok 10m hosszúak, igényes csomagolással, kraft korongokkal.

Bársony szalagok


Fólia tekercsek


Szalag és csomagoló specialista webáruházként itt is kötelességemnek éreztem, hogy saját tervezésű termék is legyen a kínálatban, a fent említett okok miatt. A "Sok Szeretettel" feliratos fólia tekercs mellett, "Szeretlek" felirattal és "Boldog karácsonyt!" felirattal is tudsz rendelni fólia tekercseket, melyek a szokásos 58cm x 10m-es kiszerelésben lesznek elérhetőek.

Magyar feliratos fólia tekercsek


Mindenszenteki szalagok


A gyász szatén szalagokhoz kicsit félve nyúltam hozzá, ugyanis az egyik legnépszerűbb termékeink. Sosem lehetett eleget gyártani belőle, mindenki szereti, viszont már 3 éve nem változott a design és úgy éreztem egy picit elfáradt. Egy minimális update belefér... Úgy is lett, a stílus megmaradt, a betűtípusok újak lettek, az ekrü színt pedig aranybarnára cseréltük. A gyász szatén szalagok mellett természetesen ripsz szalagok is érkeznek újra, melyek tavaly voltak először kínálaton és nagy sikert arattak.

Feliratos dekor szalagok

A "Boldog Születésnapot!" szalag is elérhető lesz új színben

Feliratos dekor szalagok


+1 bónusz: szalag Halloweenre


Ezt sem szerettem volna kihagyni egyedi tervezés nélkül. A koncepció az volt, hogy a meglévő "komolyabb" halloween szalagok mellett legyen egy jóval egyszerűbb típus is, a szélesebb körű felhasználhatóság és a jóval alacsonyabb árfekvés érdekében. 12mm széles, 20m hosszú. Itt lehet sopánkodni az import ünnep miatt... :), mivel itt halottak napja van nem halloween, de miért ne lehetne mindkettő? Élvezik a gyerekek, program és kikapcsolódási lehetőség, nem mellesleg minden behozott ünnep jót tesz a gazdaságnak is. 

szalag halloweenre

 

Ezekkel a nem igazán profi képekkel szerettem volna egy kis betekintőt adni a júliusban érkező újdonságokból. Ha beérkeztek a termékek, értesíteni foglak :)