Kérdésed van? Hívj minket! +3630/272-0180

Blog
Leskó Dániel
Leskó Dániel
2021.10.03 17:19

Karácsonyi dekorációs kellékek

Karácsonyi dekorációs kellékek

Ismét közeleg a többségünk kedvenc ünnepe, A karácsony! Idén is megpróbáltunk a lehető legszebb karácsonyi dekorációs kellékekkel kedveskedni Nektek, hogy dekor terén a legtöbbet kihozhasd az ünnepi díszítésből. A kollekciónk segítségével ragyogó pompába öltöztetheted az üzleted és otthonod, kimaxolhatod a kreatív oldalad.

Nézzük is meg kategóriánként, mivel készülhetünk együtt a karácsonyra!

Karácsonyi szalagok

A kedvenc kategóriám! Valóban nagyon elfogult vagyok a szalagok terén, hiszen megannyi karácsonyi díszítés tökéletes kiegészítője lehet!

  • Adventi koszorúk, asztaldíszek díszítéséhez
  • Ajtódíszek, kopogtatók díszítéséhez
  • Karácsonyi szalag fenyőfára, masnihoz vagy girland szerűen
  • Az ajándékcsomagolás kimaxolásához

Karácsonyi dekorációs nagykereskedésünk raktárában több száz különböző karácsonyi szalag megtalálható. Anyaguk szerint találhatsz szatén, ripsz, textil, juta, vászon, selyem, szőrme szalagokat, mintájuk szerint magyar feliratos, angol feliratos, karácsonyi motívummal díszítettet és kockás karácsonyi szalagokat találsz a karácsonyi dekorációs webáruházunkban és persze divatos, klasszikus, trendi színekben dúskálhatsz!

A drótos szegéllyel ellátott szalgokkal rendkívűl mutatós, peckes masni készíthető. A karácsonyfán és az ajándékcsomagoláson egyaránt pompás dekoráció. Az adventi díszek készítésénél a drót nélküli szalagok a kedveltebbek. A "Boldog Karácsonyt!" feliratos szatén vagy ripsz szalagok örök kedvencek! 


Szőrmés koszorú alapok

Szalmakoszorú alapok, számos gyönyörű műszőrmével spékelve. Ha szeretnél elkészíteni egy ragyogó ajtódíszt vagy koszorút akkor ezzel kezd! Megtalálsz mindent a karácsonyi dekorációs kellék webáruházunkban, hogy egy tökéletes adventi koszorút készíthess magad vagy a családod segítségével.


Szőrmés fa doboz alapok

Ha nem a klasszikus koszorúra vágysz, akkor ragyogóan bedíszíthetsz egy szőrmés dobozt is! Bélelheted száraz oázissal, tűzheted adventi gyertyával, különböző karácsonyi pickekkel, műnövényekkel. Ragasztópisztoly segítségével karácsonyi fa feliratokat, motívumokat ragaszthatsz az asztaldíszedre. Dekorációs nagykereskedésünkben válogatva, fantasztikus karácsonyi szalaggal egészítheted ki az alkotásod.

Karácsonyi dekor kellékek

Karácsonyi műnövények - Önálló díszek - Kreatív kellékek

Jelenleg ezt a 3 kategóriát különböztetjük meg a karácsonyi dekor kiegészítők között. Pompásan dekorálhatjuk otthonunkat arany és ezüst glitteres növényekkel, művirágokkal, divatos levelekkel. Aranyos őzike és szarvas figurákkal manókkal és karácsonyi hintalovakkal csinálhatsz varázslatos ünnepi hangulatot az üzltedben és otthonodban. A polirezin hóember és maci figurákat az adventi díszeid elkészítéséhez is használhatod, de önálló díszként is megálljáka  helyüket a polcon.

Fából és polirezin anyagból készült dekor kiegészítők segítenek Téged a kreatív munkában. Hópihe, szarvas, hóember, mikulás szán, aranyos kesztyűcske és korcsolya? Biztosan jól fog mutatni az alkotásodon!


Karácsonyfadísz webáruház

Ha osztályozni szeretném a webáruházban található karácsonyi díszeket akkor az aranyos és az elegáns csoportok a kifejezőek. Az elegáns díszek között csillogó arany és ezüst hópelyhek strassz kövekkel, organzával és szatén szalaggal ékesített díszek, arany és ezüst polirezin hangszer karácsonyfa díszeket találhatsz. Ha a fenyőfádra ezeket felteszed, majd körbe tekered egy prémium szatén szalaggal melyen fényes metál hópihék vannak, akkor fantasztikus összhangot teremtessz. Spékeld meg egy óriás lézervágott, kézzel festett "Boldog Karácsonyt!" felirattal és tündökölj!

Az aranyos díszek között pedig cuki polirezin mézeskalács díszek mellett, fehér, piros, szürke karácsonyi motívumos sapkák, csizmáécskák, zoknik lapulnak. Fából készült szánkó, síléc, hópihe csoda díszek kerülhetneka  fádra. Kockás karácsonyi szalaggal kiegészítve elégedett leszel az eredménnyel!