Kérdésed van? Hívj minket! +36 30 703 1591
H-P: 8:00-16:00

Blog
Leskó Dániel
Leskó Dániel
2021.07.28 12:08

Mi várható augusztustól?

Mi várható augusztustól?

Sokan kérdeztétek az elmúlt hetekben, hogy mikorra várhatóak a készletről kifogyott termékek újratöltése és szintén népszerű kérdés volt, hogy milyen mértékű áremelkedésekre kell számítani? Mikor érkeznek be a karácsonyi áruk és milyen újdonságok érkeznek? Augusztusban több konténer áru érkezik, 500-nál is több termék kerül bevezetésre szeptemberig, emelett számos kifogyott termék kerül újratöltésre.

Ha szeretnél egy kis ízelítőt látni az úton lévő termékekből, ha kíváncsi vagy a várható árváltozásokra, a kialakult helyzet körülményeire, akkor az alábbi bejegyzést ajánlom a figyelmedbe:
Újdonságok a következő hetekben

Egyes képek silány minőségéért elnézést kérek, ezek még nem mind a mi stúdiónkba készültek :)

 • 5 új szatén szalag szín kerül bevezetésre 4 méretben: pezsgő, wine red, kékes szürke, kékes ezüst és pasztell narancs

 • 10mm, 20mm és 38mm szélességben, valamint 22 nagyszerű színnel lesz elérhető a ripsz szalag

 • 10 új pöttyös fólia tekercs • Az eddig nagyon népszerű magyar feliratos, kegyeleti szatén szalagok kiegészülnek ripsz szalagokkal is: • 9 új vetex szín

 • "Boldog Születésnapot!" feliratos szatén szalag és "Sok szeretettel!" feliratos ripsz szalag 10-10 színben, 2cm-es szélességben

 • 12 új juta szalag + natúr juta tekercsek • Több mint 50 prémium karácsonyi szalag • Közel 100 új magyar feliratos és mintás, nagyon alacsony árkategóriás ripsz és szatén szalag
 • Műszőrme szalagok • Festett fa feliratok, szublimált táblák, gravírozott fém táblák • Karácsonyfadíszek • Dekor kellékek • Szőrmés koszorú és doboz alapokKészlethiányos termékek újratöltése

Az elmúlt hetekben számos alapvető cikkünk kifogyott, ami nagyon kellemetlen. Általában elég jól sikerülnek a készlettervezések, de idén borult minden. Elsősorban jelentés forgalomnövekedést tapasztaltunk, ami önmagában nem okozna készlethiányt, mert erre tudatosan készülünk extra mennyiségekkel, viszont az utánpótlások gyártási ideje jelentősen megnőtt, a szállítási idő a gyár ajtajától a mi ajtónkig pedig már 60 napig is elhúzódik, a korábbi 30-40 nap helyett. Így jött létre az a helyzet, hogy most bejegyzést írok az augusztusban érkező újdonságokról, amelyeknek már májusban itt kellett volna lenniük, ha az elmúlt évek gyakorlata nem változik :) 

A leginkább keresett készlethiányos termékeink melyek újratöltésre kerülnek:


Star Net

Szatén szalagok

2 színű fólia tekercsek


Milyen árak várhatóak?

Először is nyugi! :) Nem sok változás lesz. Már idén is jelentősen megnövekedett szállítási költségekkel érkeztek a konténerek, de eddig még nem emeltünk árat. Nem szerettük volna egy folyton ugráló árlistát, illetve a beszerzéseinken is sikerült kedvezően alakítani. Most viszont amikor már 5 millió forint körül mozog egy konténer szállítási díja (2020 decemberig ez max 1 millió), kénytelenek vagyunk hozzányúlni az árakhoz. A globális szállítmányozásban kialakult kaotikus helyzet okait nem részletezném, ha még nem a könyöködön jön ki, akkor számos cikk olvasható erről.

A szalagokkal nincs nagy gond. Amikor több százezer szalagot paszírozunk a konténerbe, akkor jelentősen eloszlanak a költségek. Kicsi és könnyű. Így például a szatén szalag árai is bruttó 10-20 forinttal fognak megemelkedni augusztusban. Ahol jelentősebb különbségek jönnek ki, azok a tekercses termékek, főleg a nagyobb terjedelmesebb típusok. A Star Net és a Valensz háló ára emiatt például 25%-al fog emelkedni, úgy hogy nincs a teljes szállítási költség rászámolva. Organza árváltozás egyelőre csak a 23cm-es snow organza esetében lesz.

Most

Jelenleg gőzerővel készülünk az őszi szezonra. Fejlesztjük a raktárunkat, új kollégával bővülünk, a webáruházunk folyamatos feltöltés alatt áll. Igyekszünk a legtökéletesebb szolgáltatást nyújtani Nektek a dinamikus fejlődés érdekében!

További szép napot kívánok!