Kérdésed van? Hívj minket! +3630/272-0180

Blog
Leskó Dániel
Leskó Dániel
2021.03.18 12:11

Mire jó a szatén szalag?

Mire jó a szatén szalag?

Az egyoldalas szatén szalag egy olyan dekorációs szalag, amelynek egyik oldalán fényes, a másikon matt felület látható. A két oldal színe észrevehetetlenül tér el egymástól és kissé más a textúrája a szövésnek köszönhetően, így az egyik oldala több fényt tud tükrözni. A szatén szalagnak ez a kis eltérő tükröződés nagyon kellemes hatást biztosít. A középkorban a szatén selyemből készült, és csak a társadalom kiemelkedően tehetős személyei számára volt elérhető. Manapság sok szatén szövet is poliészterből vagy pamutból készül, így mindenki számára hozzáférhető, aki ezt a szuper dekor szalagot szeretné használni. A virágkötészeti kellék nagykereskedésünk hatalmas választékot kínál a poliészter szaténszalagból. Jelenleg a következő méretek rendelhetőek a webáruházunkban:

 


 

A szatén szalag felhasználása kezdetekben

Amikor a szaténszalag megindult Kínából, gyorsan nagyon népszerű szövet lett, és világszerte importálták. Az 1900-as évektől kezdve a szatén a királyi ruháktól kezdve a sportruházatig és a balettcipőkig, kalapokig, szinte mindenben felhasználásra került. Na és manapság hogyan érvényesül a dekorációs világban?


Szalagvirágok szaténszalagból

Tisztelt Leskó Dániel úr!


Szeretném megköszönni, hogy megkereste a rendelésem és örömmel tájékoztatom, hogy ma átvettem a csomagom a budapesti OMV benzinkúton.

Alig vártam már, hogy kibonthassam a csomagot - benne a gyönyörű szalagok - már látom, hogy milyen szép szalagvirágokat fogok belőlük készíteni. Amennyiben megengedi, becsatolok néhány alkotást, amit a munkám mellett hobbiból készítek. Mindig is szerettem kézimunkázni, de most egy olyan hobbit találtam magamnak, amióta Édesapám meghalt, ami igazán kikapcsol és a kész alkotás látványa örömmel tölt el.
Boldogsággal és lelkesedéssel tölt el, amikor látom, hogy az általam megajándékozott barátaim, ismerőseim szeme mennyire ragyog, amikor a kezükben tarthatják az általam készített rózsákat.

Sok keresgélés után találtam meg az Ön webshopját, aminek nagyon örvendek!

Az Ön által forgalmazott szalagok egyszerűen gyönyörűek.
Az igényes, profi, átlátható weboldalt böngészve nem volt kétségem afelől, hogy minőségi szalagokat fogok kapni. Az ügyfélközpontú hozzáállás már csak hab volt a tortán.

Kívánok Önnek és Csapatának jó egészséget, jó munkát és biztos vagyok benne, hogy a rendelések között fog még találkozni a nevemmel.

Üdvözlettel:
Bíró Krisztina

Szalagvirág szatén szalagból

Nagyon köszönjük Krisztinának ezt az emailt. Igazán jó érzés volt olvasni ezeket a sorokat :) Kívánunk kellemes időtöltést a gyönyörű szalagvirágok készítéséhez!


Szatén szalag a virágkötészetben

Virág kis és nagykereskedésekben alapvető virágkellék. Egyszerű, olcsó szalag, letisztult dizájn. Nagyon sok színben elérhető így biztosan megtaláljuk a számunkra megfelelőt. A virágcsokrok, virágdobozok, kopogtatók és egy dekorációs kompozíciók elkészítésénél tökéletes társ. Szatén szalag nagyker webáruházunkban praktikus kiegészítőket, kreatív kellékeket és virágcsomagoló anyagokat is találsz, hogy teljes legyen az összhang.


Szalag az ajándékcsomagoláshoz

Egy gyönyörű selyemfényű szalaggal könnyedén köthetünk masnit az ajándékunkra. Ha cipőfűzőt tudsz kötni akkor ez is biztosan menni fog! :) Egy átlagos ollóval elvághatod a szatén szalagot és ha kicsit megfoszlik a vágásnál, használj öngyújtót vagy gyufát és egy szempillantás alatt leolvaszthatod a kilógó darabkákat. Egy 4cm széles szatén szalaggal rendkívüli módon feldobhatjuk a csomagolásunkat. Megjegyezném, hogy ezt inkább a méretesebb ajándékokhoz javaslom, egy kompaktabb méretű csomaghoz inkább a 2 vagy 2,5cm széles szalagokat ajánlom. Mint


Esküvői dekorációs kellék

A menyasszonyi csokorhoz és az esküvői autó dekorálásához egyaránt közkedvelt választás. A fehér, ekrü vagy a krémszín örök klasszikus. Manapság a púder színek dominálnak leginkább. A púder rózsaszín vagy púder bézs szatén szalagok óriási népszerűségnek örvendenek az esküvői dekorálás során is. A meghívók díszítéséhez praktikus választás a 3mm vagy 6mm széles dekor szalag. A szalvéták díszítéséhez 2,5cm széles vagy 3,8cm széles szatén szalagot ajánlunk.


Szatén szalag árak

Az olcsó szatén szalagok még mindig a legnépszerűbbek. Ez a népszerűség biztosan nem csak a szalag árak miatt van, hiszen ez egy egyszerű, letisztult választás és mindenhez találunk megfelelő, elegáns kiegészítőt. Még véletlenül sem azért olcsó mert gagyi. Egyszerűen csak nincsen túlbonyolítva a gyártás. Gazdaságos a kiszerelés, a szatén szalag gyártó nagy mennyiséget tud egy orsóra tekerni, így csak az alapanyag költség nő, minden egyéb költség változatlan. Szatén szalag kis és nagyker webáruházunkban a kiemelt viszonteladóinknak, nagykereskedőinknek olyan kedvezményes árakat tudunk biztosítani aminek segítségével rendkívül jó árakon szolgálhatják ki a virág és ajándék üzleteket. Az olcsóbb árak megtekintéséhez mindenképp regisztráció majd a személyes visszaigazolásunk szükséges.

Dióhéjban ezt tudja a szatén szalag :) Nagyon szeretjük, mert rendkívül sokszínű, nagyon sok mindenhez használható. Olcsó szalag és még szép is!