Kérdésed van? Hívj minket! +36 30 703 1591
H-P: 8:00-16:00

Koszorú alapok

Kiváló minőségű széna koszorúalapok, amelyekkel nem lesz csalódás kreatív munka. Ajtódíszekhez és kopogtatókhoz, kegyeleti díszekhez, karácsonyi dekorációkhoz és adventi koszorúkhoz ideális alapanyagokat kínálunk 1 munkanapos házhozszállítási idővel. A precízen kidolgozott koszorú alapjaink segítségül szolgálnak a tavaszi, őszi, mindenszenteki és karácsonyi szezonban is. A sima széna alapokon túl találsz a kínálatban több olyan lehetőséget, amelyekkel még különlegesebb dekoráció készíthető.


19termék 119

Mindenszenteki koszorú alapok

Erre a célra a széna alapok a legmegfelelőbbek. Fontos kiemelni, hogy széna nem pedig szalma. Ha dekorációs célra vásárlunk, akkor ez egy jóval minőségibb eredményt tud produkálni és dolgozni is jobb vele. A szalma és széna alapok ára pedig, csak minimálisan térhet el egymástól. A szizállal bevont alapok és a cirokkal díszített változatok nagyon praktikusak, ha nem szeretnénk a koszorú alapot teljes mértékben bedíszíteni, de pucéron sem szeretnénk hagyni. Száraz termésekkel, művirágokkal, táblákkal és fa feliratokkal gyönyörű sírdísz készíthető. 

Különleges koszorú alapok

A széna koszorúalapok alapvető virágkötészeti kellékek, sok helyen elérhetőek és a kezdetek óta funkcionál dekorációs célra. A mi feladatunk, hogy megtaláljuk azokat a típusokat, amelyek leginkább kitűnnek a tömegből. Az egyszerűnek tűnő széna koszorú alapoknál is jelentős eltéréseket vehetünk észre. Nagyon fontos a precíz gép a szép és tökéletes kötéshez és természetesen a megfelelő alapanyag is. Felhasználáskor, bedíszítéskor nemcsak a megjelenésben, hanem a használhatóságában is vissza fognak köszönni ezek a tulajdonságok.

Szőrmés koszorúalapok karácsonyra

A karácsonyi szezonban az egyik legkedveltebb változat a szőrmés alap. Fontos kiemelni, hogy nem hungarocell alapok lettek bevonva szőrme anyaggal, hanem valódi széna koszorúalap. Ez megfelelő súlyt és stabilitást biztosít az adventi díszek és kopogtatók elkészítéséhez. Az alapokat nem gép, hanem kézi megmunkálás segítségével dolgoztuk ki, ami lehetővé teszi, hogy a toldásokat se láthassuk a gyönyörű kidolgozásnak köszönhetően. Amikor elkészül egy szőrmés koszorúalap, szinte azonnal csomagolásra kerül, igényes átlátszó tasakba, ezáltal tiszta marad és igényesen értékesíthető. 

 

Koszorú alap nagyker

Miért jó Neked, ha kereskedőként tőlünk vásárolsz alapokat?

  • 1 munkanapon belül megkapod a megrendelt termékeket

  • akár ingyenes kiszállítással is rendelhetsz nagykereskedésünkből, ha eléred a minimális kosáréték szintet hozzá

  • koszorú alap nagykereskedésünkben több különböző típusú terméket és kiegészítőt is vásárolhatsz a koszorú alapok mellé, például selyemvirág, fa feliratok, vagy ragasztópisztoly

  • jófejek vagyunk, ha kérdésed van hívhatsz minket, írhatsz nekünk és szívesen segítünk