Kérdésed van? Hívj minket! +3630/272-0180

Blog
Leskó Dániel
Leskó Dániel
2022.07.05 15:32

Magyar feliratos karácsonyi szalagok premier

Magyar feliratos karácsonyi szalagok premier

De még csak július van! A nyár kellős közepén, kánikula idején kinek van hangulata ezzel foglalkozni? Don't pánik, egy kis érdekességet hoztam! A karácsonyi saját tervezésű dekor szalagjainkról már láthattatok látványterveket korábban, a gyártás azonban már befejeződött, így már van a kezünkben néhány silány minőségű, rosszul beállított kép is.

Már valamennyi karácsonyi termékünk elkészült, az import termékek úton vannak vagy készülnek az indulásra. A jelenlegi kilátások szerint minden időben érkezik. Pár hét múlva jön meg az első karácsonyi termékeket tartalmazó konténer, amiben rengeteg magyar feliratos díszítő szalag lesz karácsonyra. Virágkötészeti kellék nagykereskedésünk minden évben nagy hangsúlyt fejleszt ezeknek a termékeknek a fejlesztésére és ez most sem volt ez másképp, még az előző szezon beindulása előtt, 2021 októberében kezdtük el tervezni az idei kínálatot. Szeretnék megmutatni néhány olyan terméket azon termékek közül, melyeket korábban csak látványterven láthattál. 


Merry Christmas és 
Boldog Karácsonyt! és feliratos ripsz szalag

Arany fóliával nyomtatott karácsonyi szalag eddig csak szatén szalagban, ripsz szalag pedig csak fehér mintával volt kapható. Itt nem akartunk megállni, további alapanyagokat is kipróbáltunk. Természetesen a magyar feliratos karácsonyi szalagok a legmenőbbek, de az angolul írt változatokra is igen nagy igény van.


Magyar feliratos szalag, túl a "Boldog Karácsonyt!"-on

Egy adventi díszen vagy karácsonyi kopogtatón, ha látunk egy karácsonyi szalagot, és még felirat is van rajta, akkor szinte biztos, hogy az a "Boldog Karácsonyt!" vagy "Merry Christmas" lesz. Vittünk egy kis változatosságot ebbe is.

"Varázslatos karácsony" - Egy szépen csengő ünnepi hangulatot idéző kifejezés, amely fehér, sötétbarna és púder rózsaszín színekben, ripsz szalag alapon fog érkezni hamarosan. 

"Nincs édesebb ünnep e világon, mint a fehér csillogó karácsony!" - Ne álljunk meg az új kifejezéseknél! :) A karácsonyi ajándékcsomagoláshoz, adventi készülődéshez tökéletes virágkellék. Fantasztikusan elegáns modern színekben, fenyőfa motívumos kiegészítő szatén szalaggal is rendelhető azonos színekben. 


Prémium, csillogó szatén szalag magyar felirattal

Fekete, wine red, arany, púder rózsaszín és piros szatén szalagok arany szövéssel és arany metál felirattal. Valószínűleg a legkiemelkedőbb díszítő szalag ebben a kategóriában, de sajnos a legnehezebben fotózható is :) Remélhetőleg nekünk sikerül egy optimális környezetet biztosítani majd a tökéletes fotó elkészítéséhez.


Amit még látványterven sem láthattunk

Az alábbi 2 dizájn már a 2021-es kínálatban is szerepelt, de csak fehér és elegáns zöld színben. Sokan szerettétek volna, hogy piros színben is legyen, így hát lett... :) 12mm és 20mm szélességben, 20m hosszú gazdaságos kiszerelésben.


+1 bónusz

Ez nem a karácsonyi szalagok kategóriába tartozik, de szorosan fog kapcsolódni a virágkötészeti kellék kínálatodba! 58cm x 10m-es csomagoló fólia "Boldog Karácsonyt!" felirattal. Szintén premier, korábban még nem volt látható a termék. Tökéletes ajándék csomagoló és virágkellék is egyben. Használható üzlet díszítésre, ajándék csomagolásra, cserepes virág vagy csokor dekorálására.