Kérdésed van? Hívj minket! +3630/272-0180

Blog
Leskó Dániel
Leskó Dániel
2023.06.23 08:50

Selyemvirágok, művirágok érkeznek

Selyemvirágok, művirágok érkeznek

Hamarosan selyemvirág, művirág szállítmány érkezik nagykereskedésünkbe. Általánosságban elmondható, hogy nem átlagos, hanem inkább prémium minőségű növényekből fog álni az első kollekció, amit a Ti igényeitek alapján állítottunk össze. 

Milyen kategóriák érkeznek első körben? Selyemvirág csokrok, szálas virágok, ágak, zöldek és kitöltők, díszítők. Az élethű selyemvirágok kerültek előtérbe, mellőzve az olcsó és gagyi termékeket. Igazán fancy bogyós növények is lesznek a kollekcióban, melyek rendkívül élethű növények. Pampafű és real touch tulipánok is érkeznek természetesen, továbbá olyan prémium vegyes virágokból álló csokor, amelyet egy virágkötő is megirigyelhet :) 

Fókuszban a csomagolás

A kereskedők egyik legfőbb problémáját oldottuk meg azzal, hogy eltértünk a szokásos csomagolási módtól. Minden termék és minden színváltozat külön cikkszámon és vonalkódon érhető el. Nincsenek mix kartonok és nem is lesznek. Azt a színt rendeled meg amelyiket akarod, és annyit amennyit szeretnél. Ezáltal valós statisztikát láthatsz a termékeid eladásáról, könnyen utánrendelhetőek lesznek a selyemvirágok és hibamentesen értékesítheted a webáruházadban, probléma mentesen kezelheted a terméked az ERP vagy számlázási rendszeredben. Az egészet megfejeltük még azzal, hogy a kartonok egy külön gyűjtő vonalkódot is kaptak. Így egy csippantással a teljes kartont is értékesítheted vagy bevételezheted és külön termék szinten is kezelheted a cikkeket.

Selyemvirág nagyker élethű művirágokkal

Több mint 100 fajta különböző csokros selyemvirág, szálas művirág, virág köteg érkezik az első konténerünkkel. Trendi bogyós műnövények, eukaliptusz ágak és csokrok, a közkedvelt zsályabokor, hamvas rózsaágak vagy mondjuk magnólia ágak. Olyan művirágok rendelhetőek webáruházunkból melyekkel különleges és tartós esküvői dekorációt, lakásdekort és üzleti dekorációt biztosíthatunk. Boglárka selyemvirág köteg, különleges égetett hatású rózsa csokor, pitypang, klematisz vagy chamonix. Mind olyan dekorációs termék, melyek a selyemvirág nagyker webáruházunkból akár 24 órán belül megkaphatsz. 

Prémium minőségű selyemvirág csokor

A selyemvirág csokrokban jellemzően minden szálában egy vékony drót van, ami lehetővé teszi, hogy kedvünkre formázhassuk hajtogathassuk és persze lehetővé teszi, hogy tökéletes tartása legyen a terméknek.

Bogyós real touch műnövény

A bogyós növények, real touch csipkebogyók és áfonyák különösen közkedveltek a 2023-as szezonban. A bogyós motívumok, díszek sokszor megjelennek a dekorációkban. Bogyós ág köteg, 28cm-es

Nem a szokásos rózsa selyemvirág csokor igaz? :) Őszi piros rózsa