Kérdésed van? Hívj minket! +36 30 703 1591
H-P: 8:00-16:00

Gyertyák

Karácsonyi gyertyák az ünnepi szezonra, 1-2 munkanapos kiszállítással. Mit találsz ebben a kategóriában? Különleges adventi gyertya szettek a koszorúra, illatmécsesek a karácsonyi hangulathoz, pompás díszgyertyák a különleges karácsonyi díszek elkészítéséhez.


Karácsonyi gyertyák

A karácsony közeledtével virágkellék nagykereskedésünk főleg nem hétköznapi, exkluzívabb gyertyákkal akarja segíteni a kreatív munkádat. A kínálatunkban található gyertyák karácsonyi ajándéknak is kitűnő termékek, de a virágkötészetek és kreatív hobby tevékenységet szeretők fantasztikus asztaldíszeket és dekorációkat készíthetnek a webáruházban található díszgyertyák segítségével.

Üveges illatgyertyák

A karácsonyi illatokat minden évben elhozzuk Nektek. Pillanatok alatt karácsonyi hangulatot teremthetsz egy üveges illatgyertya segítségével. Alma fahéjjal, fűszeres narancs, forralt bor, sült dió illatú poharas illatmécses… érzed már? : ) A süti és krém, a pite, a mézeskalács illata mind ott lehet az otthonodba, vagy éppen annak az otthonában, akinek szeretnél kedveskedni egy kis ajándékkal.

Adventi gyertyák

Az adventi gyertyák kategóriában 2 méretet különböztetünk meg. Az M-es gyertyák viszonylag kicsi, vagy inkább átlagos gyertya méretnek mondható, 4cm az átmérője és 5.5cm magas. Matt és metál gyertyák is vannak ebből a méretből, sőt még illatos adventi gyertya is található a gyertya nagykereskedésünk kínálatában. Az XL-es gyertya az teljesen más dimenzió. Lenyűgöző, átlagosnak kicsit sem mondható gyertyák, amivel biztosan fantasztikus adventi koszorút vagy adventi boxot készíthetsz. Robosztus kialakítás, 10cm magas és 6cm-es átmérővel rendelkezik. Van belőle matt, metál, lakkozott, glitteres gyertya is, sőt az abszolút bestseller: Ezeknek a mixelt készlete.  Minden paraffin gyertyát csomagolt állapotban szállítunk. A színkínálatot tekintve biztosan megtalálod számításaidat. Piros, fehér, zöld, púder rózsaszín, rose gold vagy lila… A klasszikustól a trendi színekig válogathatsz a kedvedre, hogy a többi felhasznált dekorációs kellékkel összehangot teremthess.

Az adventi gyertya mellé számos kiegészítőt találsz a karácsonyi dekorációk között. Csodás szőrmés koszorú alapok és dobozok, karácsonyi szalagok, kiegészítők, dekorációs kellékek, amelyekkel profi virágkötő és az első koszorújukat elkészíteni vágyók is munkálkodhatnak.

Karácsonyi díszgyertyák

Nem akarunk nagyképűsködni, de ha lenne egy kiállítás a Magyarországon kapható legszebb gyertyáinak, akkor ezek biztosan szerepelnének! : ) A paraffin lenyűgöző megmunkálását láthatod. Karácsonyra gyertya? Asztaldísz készítés? Ha ezeket a gyertyákat használod, biztosan az asztaldíszed ékköve lesz. Csak válassz hozzá egy gyönyörű szőrmés dobozt, száraz tűzőhabot és néhány karácsonyi dekorációt.