Kérdésed van? Hívj minket! +36 30 703 1591
H-P: 8:00-16:00

Karácsonyi termékek

 

Karácsonyi dekorációs webáruház

Egész évben teljes odaadással dolgozunk a karácsonyi termékeken, hogy hozzájárulhassunk a tökéletes ünnepi hangulathoz! :) Virágkellék kis és nagyker webshopunkban megtalálod a legszebb karácsonyi szalagokat különféle méretekben és csodás mintázatokban. Nagy figyelmet fordítunk a dekorációs anyagokra amelyek lakás dekorációként és virágkötészeti kellékként funkcionálnak. Számos olyan dekor kelléket találsz a webáruházban amelyeknek a segítségével akár egyedül, akár a családoddal vagy a barátaiddal közös programként csodás karácsonyi adventi díszeket, koszorúkat, kopogtatókat készíthettek. Karácsonyi dekor nagykerként rendelkezünk olyan raktárkészlettel, hogy biztosan számíthatsz ránk a szezon végéig, de még nyáron is! :) Minden nap úgy igyekszük, hogy ha megkapjuk a rendelést 14:00-ig akkor még aznap átadhassuk a csomagodat a futárnak és a következő munkanapon a karácsonyi díszeiddel foglalkozhass.

Karácsonyfadíszek

Ha már teljesen unalmasnak tartod a szokásos gömböket akkor pompás díszekkel szolgálhatunk. Fontos megjegyezni, hogy érdemes rendszerben gondolkodni. Ugyanabban a stílusban például vásárolhatsz karácsonyfadíszt, öntapadós dekort, pálcás betűzőt, dekor szalagot és számos kreatív kelléket is. Gyönyörű összhangot teremthetsz dekorációs kellékeinkkel, csak a szépérzékedre van szükség! :)

Kreatív kellékek

Dekorációs kis és nagykereskedésünk természetesen kiemelt figyelmet fordít a jól használható, dekoratív, élvezhető módon feldolgozható termékekre. Különösen szeretjük a magyar feliratos termékeket, rendszeresen tervezünk szalagokat, tömör fából vágott karácsonyi feliratokat, minőségi metál festékkel, egyedileg kézzel festett dekor táblákat. A koszorú alapok, kreatív papírok, dekorációs hálók kínálatával reméljük hiánytalanul megtalálod számításaidat! :)

Ünnepi asztal dekoráció

Asztali futókkal és néhány dekor kiegészítővel pompás asztalt kreálhatunk. Az asztalnál a legfontosabbak Ti vagytok (és a töltött káposzta), de segíthetünk abban, hogy karácsonykor az asztalod más, ünnepibb, szebb legyen mint az év többi napján. Segíthetünk abban, hogy még jobban kizzekkentsünk a hétköznapokból és egy hangulatos estét eltölthess a családoddal. Csodás dekoranyagok közül válogathatsz. Számos vászon, juta, organza, szatén anyagot találsz a webshopban amely vagy karácsonyi motívumokkal díszített asztalközepek vagy letisztultabb stílust képviselő metál színekkel játszó asztali futó. A dekor tekercsek mindegyike olyan hosszúságú a dekorációs webáruházunkban, hogy több helyen is felhasználható lesz, ugyanis egy 5 méteres tekercsből akár 2 asztalt is megcsinálhatsz, vagy akár a polcaidat is dekorálhatod! Árak tekintetében így ezek rendkívül gazdaságos kiszerelések.

Mű növények karácsonyra

Természetesen a karácsonykor a fenyő dominál a legjobban. Rendkívül jól mutathat a lakásban egy jól elhelyezett havas fenyő, egy csillogó toboz. Az elmúlt években rendkívül sokat fejlődött a technológia selyemvirág gyártást illetően. Számos olyan élethetű művirágot, polyfoam csokrot találsz nagykereskedésünk webáruházában amely fantasztikus díszítő eleme lehet egy otthonnak vagy egy készített adventi dísznek, karácsonyi kopogtatónak. Ha szívesen kreatívkodsz, mindenképp javaslom a pick termékeket. A csilivili tobozokat például könnyen beletűzdelheted az adventi koszorúba mivel ezek drótos termékek. A klasszikus mikulás virág valószínűleg sosem megy ki a divatból! :) Csak fejlődik és egyre szebb lesz évről évre.

Karácsonyi szalagok

Talán a legkedvesebb termékek a dekor nagykereskedésünk webáruházában. Egyrészt egyfajta elfogultság miatt, megalakulásunk óta a dekor szalagok az elsőszámú termékeink, másrészt mert annyira változatos, minden évben újabb és újabb stílusok, mintázatok jelennek meg, évről-évre egyre szebb mintákat tervezhetünk és folyamatosan szebbnél szebb színek jönnek divatba. Nagyon széles kínálat található dekorációs webáruházunkban, melyeket számos módon kategorizálhatunk.

Ár szerint:

A szalag árak skálája rendkívül nagy a dekor webshopban. Függ az anyagtól, mintázattól, hány színnel festett, hány színnel nyomtatott, glitteres vagy drótos szélű -e például. Az egy színnel nyomtatott szatén és ripsz szalagok a legolcsóbb szalagok. 20 méteres kiszerelésen kaphatóak és a méter áruk szinte vicc utca. Na nem azért ilyen olcsó szalagok mert gagyik, hanem szimplán egyszerűek és sokaknak pont ezért ilyen kedves ez a szalag. Az általános szalagok tekintetében is a szatén szalagok a legnépszerűbbek. Egyszerű, letisztult, elegáns, ár-érték arányban verhetetlen. Az egyik legnépszerűbb virágkellék, virágkötészeti kellék. A kreatív hobby üzletek elengedhetetlen kiegészítője. A karácsonyi kollekcióban ezek a szépségek kiegészülnek valamilyen karácsonyi motívummal. A legkedveltebbek a magyar, például "Boldog Karácsonyt!" feliratos szatén és ripsz szalagok ezt követően pedig lehet szarvas mintás, hópelyhes, téli táj mintás, csillagos, mikulásos vagy "Merry Christmas" feliratos. Vicces lehet egy menci napszemcsis mikulás vagy egy síelő jegesmedve is a szalagokon, nálunk ilyeneket is találsz! :)

Kicsit drágább szalagok közé tartoznak a szélesebb vagy drótos szegéllyel ellátot karácsonyi szalagok. Ezek mintázata is rendszerint kicsit összetettebb. A drótos szegély egyébként egy nagyszerű megoldás. Ezt úgy kell elképzelni (mivel nem látod), hogy a szalag szegélyébe van bújtatva egy nagyon vékony drót amit ollóval is el tudsz vágni. Ennek a segítségével rendkívül egyszerűen formázhatsz különféle masnikat egyszerűen.

Ezt követően a szalag árak már eléggé szétszórtak. Annyi féle extrával lehet díszíteni egy dekorációs szalagot, hogy nem győzünk gyönyörködni bennük! :) Egy szatén anyagból is lehet sima szatén, illetve prémium szatén is. Egy vászon szalag is lehet egyszerű fehér hópihe mintás, de lehet 6 színnel nyomtatott kiegészítve ezüst és arany glitter mintázattal is. Egyes minták rendkívül aprólékos kidolgozást igényelnek a szalagon.

 

Anyaguk szerint:

Véleményem szerint anyag szerint ritkán keresünk. A dekorációs kellék webáruházunkban is inkább méret szerint kategorizáltuk a szalagokat. Ha egy szalag összhatása szép, ha stílusa beleillik abba a képbe amit elképzelünk, ha az általunk készített adventi dísszel összehangba van akkor teljesen mindegy lehet, hogy az alapanyaga szatén, vászon, juta vagy ripsz, hiszen mindegyik anyagból készülnek szebbnél szebb dekor szalagok. Plüss anyagok, különféle textil anyagok, bolyhos, szőrmés dekor szalagok is játszanak amikor próbáljuk kiválasztani a megfelelő díszítő szalagunkat.

 

Mintájuk szerint:

Meglátni és megszeretni. A karácsonyi kollekciót igyekszünk mindig úgy összeállítani, hogy mindenki megtalálja benne a számítását. Ár, méret, mintázat skálát is széles spektrumba tudjuk mozgatni. Sokak szerint az egyszerű, letisztult ünnepi szalag a menő, például egyszínű hópehely vagy fenyőfa mintázattal, de sokak szerint ha már karácsony akkor legyen csilivili glitteres, csillogó és szép színes. A legtöbb karácsonyi motívum, mint például egy aranyos toboz mintás szalag sosem megy ki a divatból, de mégis évről-évre változnak a trendek. Különféle színeket és mintákat kombinálunk. A mintás szalagok egyre kidolgozattabbak és szebbek. Hihetetlen, hogy egy retró kocsis, buszos, autós szalag is milyen kidolgozott stílust képvisel. Már űrhajós mikulás is található a kínálatban! :) Számos szívet melengető, aranyos mintás dekorációs szalagból válogathatunk. Ha szeretnénk a gyerekeknek kedveskedni, akkor válasszunk a mozdonyos, kisvonatos szalagok közül. A fenyőfát így még játékosabb hangulatban díszíthetitek karácsonykor. Válassz csodás kellékeket a karácsonyi dekorációs webáhuzánkból és biztosan nem fogsz csalódni! :)

Méretük szerint:

Vagyis inkább szélességük szerint. Ez alapján kategorizáljuk mi is a karácsonyi dekor webshopunkban a  a szalagokat, hiszen ha tudjuk, hogy mire használjuk, milyen karácsonyi dekorációt szeretnénk feldobni egy szalaggak akkor így már könnyedén ki tudjuk választani a megfelelő kiegészítőt. A karácsonyfán ha girlandként szeretnénk körbefuttatni a szalagot, akkor a 45-64mm-es karácsonyi szalagok mutatnak a legjobban, de egy kisebb fenyőfán a 38mm széles szalagok is tökéletesek. Gyönyörű masnikat és csúcsdíszt is készíthetünk szalagok segítségével, erre is a 38mm széles karácsonyi szalagokat javasoljuk. Ezeket a méreteket is előszeretettel használjuk adventi koszorúk vagy karácsonyi kopogtatól elkészítéséhez, de a legnépszerűbbek a 2-3 cm körüli szalagok. Ezek nagyrésze nem drótos szegélyű, könnyen átköthetünk, dekorálhatunk vele egy adventi díszt, gyertyát, kaspót, vagy dobozt. Az 1cm-es szalag méret körül igen nagy a felhasználási területek listája. Egyszerűen egészíthetjük ki az ajándékcsomagolást, praktikus a kreatív kellékek elkészítéséhez és dekoratív akasztókat is készíthetünk belőlük például.

Színük szerint:

Az a tapasztalatunk, hogy a különféle, néha meghökkentő színek amikor divatba jönnek az ünnep előtt, akkor még elég szkeptikusan állunk a stílushoz, majd a következő évben, vagy akár csak 2 év múlva már szinte mindenkinek természetes, hogy ezeket a színeket alkalmazzuk. Ilyenek voltak például a rózsaszínes színárnyalatok. A divatos, trendi színek jönnek-mennek, de az alap, klasszikus színek valószínűleg soha nem mennek ki a divatból, folyamatosan megtalálahtóak a dekorációs kellék webáruházunkban A legnépszerűbb dekor szalagok még mindig a fehér, ezüst, arany, piros vonalon mozognak. A klasszikus színektől ritkán távolodunk el. A piros kockás szalagok is közkedvelt termékek, de a bordó és krém színek is örök kedvencek. Különlegesebb színek közé tartozik a rose gold szalag, ami valóban elképráztató. Az idei lakberendezési kellékek stílusában a metál arany és ezüst felületek rendkívül dominálóak. Van olyan szalag terv amelyet ez inspirált, kiegészített egy szintén rendkívül púder bézs színnel majd egy prémium szatén szalag született belőle. Ez a dekor szalag egyébként nem csak karácsonykor állja meg a helyét, év közben is csodás dekorációja lehet a lakásunknak illetve esküvői dekorációs szalagként is ragyogóan funkcionál. 

 

Illatgyertyák, poharas illatmécsesek

A karácsonyi dekor webáruházunkban a dekorációk között ez a termék annyival lóg ki a sorból, hogy nem csak egy szimpla dekoráció. Olyan aromás illatok kerülnek a karácsonyi illatmécses kollekcióba, amelyek illatban a téli, ünnepi hangulatra asszociálnak. Egy fűszeres narancs, egy sült dió, egy jó kis mézeskalács illat amikor bejárja a lakásunkat, fantasztikus hangulatot teremt :) Szinte a szánkban érezzük a karácsony ízét. Az illatgyertyák a szép megjelenésükkel tehát nem csak dekorációnak használatosak, egyben hangulatteremtők is, és mindemelett remek karácsonyi ajánddékként is szolgál. Egészítsük ki szerettünk ajándékát egy finom kis poharas illatmécsessel, lepjük meg barátainkat, munkatársunkat egy nem drága, egyszerű kis meglepetéssel.