Kérdésed van? Hívj minket! +36 30 703 1591
H-P: 8:00-16:00

Szőrmés koszorú és doboz alapok

Szőrmés koszorú alap a tökéletes adventi díszekhez

A műszőrmével bevont szalmakoszorú alap segítségével zseniális szőrmés adventi koszorú készíthető. Mivel nem hungarocell alapot fednek a szépséges szőrmék, hanem megfelelő önsúllyal bíró szalmakoszorút, így tökéletes karácsonyi kopogtató, karácsonyi ajtódísz is kreálható belőle. A legtöbb szőrme anyag nem éghető, így biztonságosabb a gyertya használat is. A termék adatlapján tájékozódhatsz, hogy az adott szőrme gyulladékony -e, vagy sem. Művirágok, pickek, fa dekorációs kellékek egyszerűen rátűzhetőek vagy ragasztópisztoly segítségével ragaszthatóak. Karácsonyi szalagok, fa feliratok és táblák felhasználásával a szőrmés koszorú alap igazi ünnepi hangulatot teremt. Ezekkel az szőrme anyagokkal nemcsak koszorúkat tudunk Neked kínálni, de dobozokat is! Tekintsd meg szőrmés doboz alapjainkat, ha több karácsonyi díszt is szeretnél készíteni összehangolt stílusban!


17termék 117

Szőrmés koszorú alapok nagyker

Viszonteladóként regisztrálj a kedvezményes árakért! Szőrmés adventi koszorú alap kínálatunk igényes csomagolásban, termékcímkével ellátott foirmában rendelhetőek készletről, azonnal a dekorációs kellék nagykereskedésünkből. Gondosan kivitelezett alapjaink segítségével sok időt és energiát spórolhatsz meg az adventi készülődésben. Rövid és hosszú szőrű adventi koszorú szőrmék egyaránt borítják a szalmakoszorúkat és számos gyönyörű szín áll a rendelkezésedre.

Adventi koszorú, karácsonyi ajtódísz házilag

Hangulatos családi program lehet egy adventi asztaldísz elkészítése.

Hozzávalók:

  • Ragasztópisztoly és betét (érdemes otthon tartani, nem csak kreatív díszek elkészítéséhez használható)
  • Szőrmés koszorú vagy szőrmés doboz alap
  • Gyertyatüske
  • Adventi gyertya
  • "Boldog Karácsonyt!" fa felirat és/vagy egyéb fa dekor kellék, például fa hópihe
  • Pick (drótos karácsonyi műnövények)
  • Karácsonyi szalag
  • Némi kreativitás :)

Lehet, hogy nem tudtok majd olyan profi adventi díszeket csinálni, mint a profi virágkötők, de annál jobban fogtok neki örülni! :)