Kérdésed van? Hívj minket! +36 30 703 1591
H-P: 8:00-16:00

Adventi gyertyák

Ebben a kategóriában 2 gyönyörű adventi gyertya kollekció közül válogathatsz:

 Normál, kisebb méretű adventi gyertyák 4cm átmérővel és 5.5cm magassággal. Alkalmas az áruházunkban található valamennyi szőrmés koszorú és doboz alaphoz.

 Exkluzív és robusztus adventi gyertya 6cm átmérővel és 10cm magassággal. A 25cm-es szőrmés koszorú alapjainkhoz ajánljuk, valamint a nagyobb szőrmés dobozainkhoz.

Ha lejjebb görgetsz gyertyatüskét is találsz, hogy könnyedén a koszorú alapra helyezhesd! :)

Ha önálló (nem 4 darabos) karácsonyi díszgyertyák vagy illatgyertyák érdekelnek tekintsd meg a teljes kollekciónkat!


16termék 116

Adventi gyertyák koszorú és doboz alapokhoz

Az év legszebb ünnepéhez elengedhetetlen egy szemet gyönyörködtető adventi asztaldísz, egy koszorú vagy dobozka. Mi abban szeretnénk segíteni Neked, hogy megtalálj egy helyen mindent, ami a kreatív készülődéshez szükséges. A megfelelő alap kiválasztása után a legnagyobb szerepet az adventi gyertya kapja. Egy átlagosabb és egy exkluzívabb kollekció pompás színeit sorakoztatjuk fel, hogy biztosan megtaláld azt, ami a legközelebb áll az elképzelésedhez. Legyen az piros, arany vagy rózsaszín színvilág a teljesség igénye nélkül. Az adventi gyertyák között van matt és fényes, illatos, glitteres csilivili vagy a legkülönlegesebb, ezeknek a kombinációja. 20cm-es koszorú alapokhoz és kis méretű dobozokhoz a kisebb, M-es méretű gyertyákat ajánljuk, valamint a 40mm-es gyertyatüskét. A 25cm-es alapokhoz is jó választás az M-es gyertya, de ha egy igazán nagymenő adventi koszorú készítésére adjuk a fejünket akkor bizony az XL-es gyertya lesz a befutó. Nem a legoclsóbb gyertya, de ha meglátod, akkor egyből érezni fogod, hogy ez az adventi gyertya bizony egy tökéletes ékkő lesz az ünnepi asztalon. Legyen szó bármelyik méretű gyertyáról, különleges kiegészítők várnak rád a webáruházban, amelyekkel tökéletesítheted az alkotásod. Karácsonyi dekorációs kellékek sokaságával teheted az ünnepi dekorációd maradandóvá, mint például:

karácsonyi szalagokkal,

dekorációs kellékekkel,

magyar feliratos, kézzel festett kreatív kellékekkel,

feliratos dekor táblákkal.

 

Adventi gyertya szett karácsonyra

Ha nincs időd sokat várni a rendelésedre, az sem probléma. Dekor kellék nagykereskedésünk gondoskodik arról, hogy amit megrendelsz, azt 1-2 munkanapon belül meg is kapd. Az adventi gyertyákat készletről küldjük, nincs szükség további raktárból, nagykereskedésből való átkérésre. A gyertya szettek mindegyike igényesen csomagolt, címkézett, így tovább értékesítésre teljes mértékben megfelel. A kollekciók összeállításánál elengedhetetlen szempont, hogy csak a maximális minőségű gyertyák jöhetnek szóba, tehát nem kell attól félned, hogy szétfolyós vagy büdös gyertyát kapsz kézhez : )

Ha monumentálisabb adventi koszorúra vágysz, akkor javaslom a többi karácsonyi díszgyertya kategória megtekintését is, amelyet nem szettben forgalmazunk, de mindegyik tökéletesen funkcionálhat a koszorúban vagy dobozban ha 4 darabot vásárolsz hozzá.