Kérdésed van? Hívj minket! +36 30 703 1591
H-P: 8:00-16:00

Őszi és kegyeleti dekorációk

Elsőrendű mindenszenteki virágkellékek importőrtől. Ebben a kategóriában főleg saját tervezésű terméket találsz, így olyan cikkeket vásárolhatsz amely csak a Valex Decor logója alatt elérhető. Virágkötészeti kellék nagykereskedésünkből az alábbi termékeket 1-2 munkanapon belül kézbesítjük, hogy minél hamarabb egy előremutató termékkel kényeztethesd a vevőidet. A kegyeleti sírdíszek készítéséhez tökéletes szalagokat, kőtálakat, cement kaspókat, fából készült fa feliratokat és táblákat rendelhetsz.


Mindenszenteki virágkötészeti kellékek

Olyan termékeket kínálunk amelyeket tökéletesen lehet párosítani élővirággal, szárazvirággal vagy selyemvirággal. Juta szalagjaink segítségével bármilyen szalma koszorúalap bevonható, száraz termésekkel dekorálható. Ha kiemelkedő mindenszenteki sírdíszt szeretnénk készíteni, akkor a kőkaspókkal, vagyis a cement kaspókkal rendkívüli eredményeket érhetünk el. Legyen szó szalma koszorú alapról vagy kőtálról, esetleg fatáblás alapokról, egyaránt díszíthetőek magyar feliratos szalagokkal, szublimált táblákkal, magyar vágott feliratokkal, sőt.. erősen ajánlott A dekorációnkon megjelenő kedves kis szöveg, mint például a „Hiányzol vagy „Örökké szívünkben élsz”, sokkal meghittebé, kedvesebbé teheti a kis halottak-napi dekorációnkat. A kreatív munkához természetesen ragasztópisztolyt és ragasztópisztoly betétet (ragasztó rudat) is tudunk biztosítani. Ha egész nap ég a kezed alatt a amunka akkor javasoljuk, hogy 2 pisztollyal legyél betárazva, hogy betét csere esetén azonnal használhasd a másikat ameddig az előző felmelegszik.


Őszi szalagok, virágkellékek

Az őszi hangulat csodálatos. Erre az időszakra pompás ajtódíszeket és asztaldíszeket készíthetünk. Pöttyös szatén szalagjaink színösszeállítása során ügyeltünk arra, hogy őszi hangulatú termékek is legyenek, melyek tökéletesen mutatnak az őszi dekorációkon. A juta szalag és tekercs örök kedvenc. A koszorú alapok bevonhatóak vele, masni készíthető, rátét vagy akasztó. A Halloweenre is gondoltunk, így ennek megfelelően tudsz saját tervezésű szalagjaink közül is vásárolni