Kérdésed van? Hívj minket! +36 30 703 1591
H-P: 8:00-16:00

Feliratos, kézzel festett kreatív kellékek

Masszív fából készült karácsonyi dekorációk melyek normál és magasabb igénybevétel esetén sem nem tudnak eltörni. A dekor táblák és feliratok egyaránt egyedileg, kézzel festett dekorációk minőségi metál festékkel. A festékben merített vagy szórt társainál jelentősen dekoratívabbak. 


53termék 153

A karácsonyi kollekció egyik legkedveltebb dekorációs kiegészítői a "Boldog Karácsonyt!" feliratos fából készült feliratok illetve táblácskák. Felhasználása igen sokrétű, de leginkább az adventi díszek, koszorúk és kopogtatók díszítéséhez használatos. Dekorációs kellék kis és nagykerként jelentős raktárkészlettel rendelkezünk, így a virágkereskedők is folyamatosan számíthatnak az ellátásra. 

Mivel ragasszam? Hogyan rögzítsem?

A kreatív fa kellékeket leginkább ragasztópisztollyal szokás rögzíteni. A ragasztópisztolyhoz csak ragasztórudakat szükséges vásárnunk és könnyedén, gyorsan készíthetünk fanatasztikus karácsonyi dekorációkat. Számos anyagot tudunk rendkívül precízen ragasztani vele, a dekorációk elkészítését követően is jól kihasználhatjuk otthon vagy a munkahelyünkön. Némelyik dekor táblán lyuk is található, ez azt a cél szolgálja, hogy egy vékony szalaggal átkötve a karácsonyfára akaszthatjuk vagy szintén egy vékony szatén szalaggal (3mm szatén szalaggal vagy 6mm-es szatén szalaggal) masnit kötünk rá, ezt követően ragasztjuk fel például az adventi asztaldíszünkre vagy a karácsonyi kopogtatónkra. Kétoldalú ragasztót is használhatunk, ez akkor a legpraktikusabb, ha egy ajándékot szeretnénk díszteni vele. Közvetlen egy tárgyra vagy az ajándékcsomagolásra is tehetjük.

Miket lehet vele díszíteni?

Ezekkel  a kreatív kellékekkel gyakorlatilag bármelyik karácsonyi díszünket feldobhatjuk. Egy nagyobb "Boldog Karácsonyt!" fa felirattal vagy egy "Áldott, Békés Ünnepeket!" felirattal sokan nem is gondolnák, hogy milyen fatasztikus díszként funkcionál a karácsonyfán. Akár rá is köthetjük őket, de egy sűrűbb fenyőfa ága közé behelyezve akár meg is állhat "magától". A gömb alakú, lyukkal rendelkező "Boldog Karácsonyt!" feliratos díszek pedig elsőrendű kiegészítői ezeknek a dekorációs kellékkeknek.