Kérdésed van? Hívj minket! +36 30 703 1591
H-P: 8:00-16:00

Bársony szalagok

Bársony szalagok közvetlen az importőrtől. Gyönyörű, egyszerű és elegáns, kellemes tapintású dekorációs kellék. A normál bársony szalagokat 1cm-es és 2,2cm-es kivitelben, a csillogó típust pedig 1cm-es és 2,5cm-es változatban rendelheted meg a webáruházunkból. A segítségre van szükséged szívesen fogadjuk a megkeresésed.


12termék 112Bársony szalag webáruház

Mire is jó a bársony szalag? Mire is tudjuk használni? A bársony szalag elsőrendű kellék a virág és ajándék üzletek, valamint a rövidáru és kreatív hobbi kelléktárakban. Nagyon sokrétűen felhasználható dekorációs termék, virágkötészeti kellék.


Bársony szalag a virág és ajándékkereskedők részére

A virágcsokrok és boxok tökéletes kiegészítői. Letisztult, előremutató dekorációkat készíthetünk belőle. Nagyszerű kiegészítő a karácsonyi asztaldíszek, tavaszi kopogtatók és virágcsokrok összeállításakor is.


Virág és ajándék kereskedőként miért a legjobb választás a Valex Decor bársony szalag?

  • Gazdaságos kiszerelés: 10m hosszú tekercsekben rendelhető

  • Jó ár-érték arány: A bársonyszalag árak a saját importnak köszönhetően szinte biztosan megfelelőek lesznek

  • Csomagolás: Igényes újrahasznosított kraft papírorsóra csévéltük a termékeket, vonalkóddal, cikkszámmal ellátva, természetesen a színeket is megkülönböztetve

  • Kombinálható: A sima bársony és a csillogó bársony szalagok is azonos a színekben elérhetőek. Sima bársony szalag 1cm-es és 2,2cm-es változatban, a csillogó bársony szalag pedig 1cm-es és 2,5cm szélességben kapható. Minden méret ugyanabban a 10 színben elérhető

  • Színek: A jelenleg elérhető színpaletta 2022-ben lett összeállítva, így a most aktuális, és divatos színek kaphatóak nagykereskedésünkben


Ajándékcsomagolás bársony szalaggal

Bársony szalag segítségével exkluzív ajándékcsomagolást készíthetünk nem csak karácsonyra, hanem bármilyen alkalomra. Könnyedén masnit köthetünk belőle.


Bársony szalag dekoratőrök részére

Az esküvői díszítéshez tökéletes választás. Szalvétagyűrűket készíthetünk belőle, esküvői meghívókat díszíthetünk vele, menyasszonyi csokrot és autót is dekorálhatunk a segítségével.


Bársony szalag import, nagykereskedelem

A Valex Decor díszítő szalagokat Távol-Keleten gyártatjuk. Nem csak azért, hogy verhetetlen szalag árak legyenek a webáruházunkban, hanem egyszerűen csak ott van rá lehetőség! :) A dekor szalag kínálatunkra rendkívüli gondossággal figyelünk. Folyamatosan újítjuk a színskálát, de mellette a régebbi színeket is készleten tartjuk nagy mennyiségben. Arra törekszünk, hogy kereskedőink is mindig számíthassanak ránk, és utántölthessék polcaikat. Ugyanazokat a színeket több méretben is elérhetővé tesszük.