Kérdésed van? Hívj minket! +36 30 703 1591
H-P: 8:00-16:00

Karácsonyi gömbök

Karácsonyfagömbök a fenyőfára és az adventi díszekhez

Cicomátlan, de mégis ragyogó ütésálló karácsonyfadíszek előre-fűzött akasztókkal3 méretben kombinálhatod a gömböket: 2.5cm, 6cm és 8cm átmérőjű gömbdíszekből válogathatsz. Minden gömb készlet 3 típusból tevődik össze: matt, fényes és glitteres típusok keveréke. A termékeket 1 munkanapon belül kézbesítjük.

 


41termék 141


Karácsonyi gömb nagyker

Ha regisztrálsz viszonteladóink körébe és releváns tevékenységet végzel, akkor nagykereskedelmi árakon is vásárolhatsz. Nagykereskedőknek és kiskereskedőknek is tudunk biztosítani megfelelő árakat. Karácsonyfadísz nagykereskedésünk minden terméket egyedi cikkszámmal és vonalkóddal lát el a gördülékeny értékesítés érdekében.

Milyen karácsonyfagömböket forgalmazunk?

Ütésálló karácsonyi gömb készlet

A kollekció összeállításánál fontos szempont volt, hogy a karácsonyi gömb készletek ne legyenek törékenyek. Üveggömbök esetén szinte biztos, hogy már a karácsonyfa díszítésekor törik 1-2 darab, ami befolyásolhatja az ünnep hangulatát nem túl jó irányba... Amikor a fenyőfánk már nem túl fitt és elkezd kicsit konyulni, szintén nagyon esélyes, hogy leesik pár gömb és apró darabokra törik. Gyerekekre és háziállatokra is veszélyes lehet, így az üveg gömb opció kiesett a mérlegelésből. Arról még említést sem tettem, hogy jó eséllyel a szállítás, kézbesítés során is elreccsenhetnek ezek a nagyon vékony falú díszek. A műanyag gömbdíszek kerültek előtérbe. Megjelenésben nem ront az élvezeti értékéből egy kicsit sem, és szinte lehetetlen eltörni. A teszt során nagyon erősen vágtuk a falhoz mire sikerült behorpasztani :)

Matt, fényes, glitteres gömb mixek

Ne legyen túl csicsás, cirádás, de azért legyen exkluzív hatása. Ezzel a koncepcióval a matt, fényes, glitteres gömb trió lett a tökéletes befutó. Ezek válogatása kellően változatos dekorációkat eredményeznek, de nem túl giccsest. A karácsonyfagömbök a fenyőfán és adventi díszeken is tökéletesen használhatóak. 

Gyors használat, instant karácsonyfadíszek

Gyakori eset: otthon, karácsonyfa díszítés előtt vesszük észre, hogy a gömbök nincsenek előre befűzve, az akasztókat nekünk kell fűzni és megkötni minden karácsonyfadíszbe. Ez nem is lenne olyan nagy dolog, de ilyenkor 3 tényező játszik:

 • túl kicsi madzagot kapunk hozzá, aminek a megkötése elég idegőrlő tud lenni
 • túl sok gömböt kell befűzni ezért értékes időt áldozunk rá
 • legrosszabb esetben dísz nélkül marad a fa :)

A Valex Decor műanyag gömbdíszekkel ilyenekkel nem kell foglalkoznod. Csak kinyitod a dobozkát és használatra kész. 


Karácsonyi dísz készlet ütős színekben

12 gyönyörű színben rendelhető mindhárom méret. Viszonylag kevés gömb található egy készletben így lehetőséged van annyit vásárolni amennyire valóban szükséged van és a színek kombinálásában is nagyobb teret kaphatsz anélkül, hogy megvennél egy fél kamion karácsonyfadíszt :) A színek tekintetében valószínűleg nem szenvedsz hiányt:

 • Örök kedvenc pezsgő és arany gömbdíszek
 • Klasszikus piros és bordó gömbök
 • Elegáns ezüst, sötétzöld és kék árnyalatú gömbök
 • Exkluzív fekete, lila és barna díszek
 • Maximálisan trendi rózsaszín és rose gold színű gömbök

Mire használhatjuk a karácsonyi gömböket?

 1. fenyőfa díszítésre

 2. girland díszítésre

 3. kültéri fenyők, növények díszítésére

 4. adventi asztaldíszek, koszorúk díszítésére (ragasztópisztollyal javasoljuk felragasztani)

 5. ajtódíszek, kopogtatók díszítéséhez