Kérdésed van? Hívj minket! +36 30 703 1591
H-P: 8:00-16:00

Tavaszi termékek

Virágkötészeti kellékek a tavaszi szezonra 1 munkanapos kiszállítással. Virágmintás szalagok, lézervágott fa feliratok, szublimált táblák az előremutató ajtódíszek és húsvéti asztaldíszek elkészítéséhez. Magyar feliratos virágtáskák, tasakok nőnapra, anyák napjára a maximalista virágkellék kínálathoz.

Tavaszi dekorációs kellékek

A tavaszi hangulathoz, a különféle üde ajtódíszek és asztaldíszek elkészítéséhez válassz virágkellék kínálatunkból. Saját tervezésű dekor szalagokkal, fa feliratokkal és táblákkal akarunk hozzájárulni ahhoz, hogy a tavaszi dekoráció kínálat minél trendibb és frissebb legyen. A webáruházban számos csomagoló anyagból választhatsz a legkülönfélébb csokrok elkészítéséhez, de ebben a kategóriában találsz olyan egyedülálló virágtáskákat is amelyeket tűzőhabbal bélelve, friss vágott virággal vagy kis cserepes virággal kitöltve csodálatos ajándékok készülhetnek. 

Fa feliratok, táblák és figurák

Lézervágott és kézzel festett fa feliratok, valamint szublimált táblák. Praktikus és mutatós virágkellékek a tavaszi ajtódíszek, kopogtatók díszítéséhez. Virágkötészeti kellék nagykereskedésünk ügyel arra, hogy ezeket a termékeket is tasakolva, szépen csomagolva és vonalkóddal, címkével ellátva biztosítsa a vásárlóknak, hogy a viszonteladás is gördülékenyen történhessen és sérülés se essen a termékeken. Válassz a különféle színű

  • Isten hozott fa felriatok
  • Édes otthon fa feliratok
  • Sweet home fa feliratok
  • Hello Tavasz fa feliratok közül!

Dekor szalagok tavaszra

Az általános, minta nélküli díszítő szalagok mellett nagyon közkedveltek a mintás és színpompás dekor szalagok a tavaszi szezonban. Választhatsz szélesebb 4cm széles szalagokat drótos szegéllyel vagy egészen keskeny, 1-2cm széles szalagokat is drótos szegély nélkül. A húsvéti dekorációk díszítéséhez tökéletes választás lehet például egy 12mm széles, apró virágokkal díszített szatén szalag, amelyet számos színben megtalálsz a dekorációs kellék nagykereskedésünkben.  Szatén alapanyag mellett ripsz szalagokat is láthatsz a kínálatban, valamint egészen exkluzív prémium szatén szalagokat drótos szegéllyel, fényes feliratokkal vagy rendkívül üde, tavaszi hangulatot idéző virágmintás textil szalagokat 38mm szélességben. A magyar feliratos szalagok természetesen ebben a kategóriában sem maradhatnak el! Az "Otthon, édes otthon" feliratos szalagok alapvető termékei a virágkellék kínálatunknak.

Virág táskák, virág tasakok

A 2023-as év egyik bestseller terméke: Virágtáskákat magyar felirattal, egyedi tervezéssel egyedülálló módon Magyarországon. Slampos műanyag fogantyúk nélkül, vízlepergető réteggel ellátva, hogy vizes tűzőhabbal is tökéletesen használható legyen! Valentin-napra, nőnapra és anyák napjára is elsőrendű választás.

Selyemvirágok, élethű művirágok tavaszra

Az utóbbi években fantasztikusan élethű tavaszi virágok közül válogathatunk a webáruházban. A gumi tulipánokról nem egyszerű megmondani, hogy valójában nem igazi :) Még tapintás után is el tud bizonytalanodni az ember, ezért a real touch virágok elnevezés. Selyemvirág nagykereskedésünkben népszerű tavaszi virágok közül válogathatsz, mint például a jácint, tulipán, írisz vagy crocus. Csokor, szálas virág, köteg vagy cserepes formában is rendelhető a legtöbb virág. Virágzó ágakkal, barkákkal is ékesítheted a tavaszi hangulatot!