Do you have a question? Call us! +36 30 703 1591

Dotted satin and grosgrain ribbons

Pöttyös szalag kiszállítás 1-2 munkanapon belül! Elsőrendű szatén és ripsz alapanyagú dekor szalagok pöttyös mintával. Turbózd fel a virágkötészeti kelléktáradat pompás szalagokkal! A vásárlóink visszajelzése alapján a Magyarországon elérhető leghasználhatóbb szatén szalag a kitűnő tartásának köszönhetően. Ha kérdésed van, szívesen segítünk!


26product 126


Pöttyös szalag webáruház

A pöttyös ripsz és szatén szalagjaink  nagyon sokrétűen felhasználható termékek. Tökéletes virágkellék és dekorációs szalag. A kínálatot úgy állítottuk össze, hogy az egész év során tudj belőle válogatni a virágkellék nagyker webáruházunkban. A tavaszi, őszi és karácsonyi szezonra is kínálunk megfelelő színkombinációkat. 

Pöttyös szatén szalag a virág és ajándékkereskedők, hobby művészek és kreatív hobbisták részére

Ajtódíszek, kopogtatók, asztaldíszek készítésekor egy pöttyös szalaggal ügyesen kombinálhatjuk a dekorációnkat. Egy 12mm-es pöttyös szatén szalaggal a tavaszi, őszi és általános all year termékeket is dekorálhatjuk. Néhány tipp az egyes színekhez:

  • Fekete pöttyös szatén szalagok fehér alappal: Elsősorban a mindenszenteki sírdíszekhez ajánljuk

  • Fekete pöttyös szatén szalagok piros alappal: Elsősorban a Valentin napi csokrok, szálas virágok és boxok dekorálásához ajánljuk, de nagy fantáziát látunk a karácsonyi, adventi díszzek dekorálásában is

  • Fekete pöttyös szatén szalagok pezsgő alappal: Elsősorban őszi dekorációk díszítéséhez ajánljuk

  • Fekete pöttyös szatén szalagok narancssárga alappal: Elsősorban őszi dekorációk díszítéséhez ajánljuk, mint például ajtódíszek, kopogtatók és asztaldíszek, valamint kifejezetten alkalmas a Halloween témájú díszek elkészítéséhez.

  • Fekete pöttyös szatén szalagok teazöld alappal: Elsősorban a tavaszi dekorációk elkészítéséhez javasoljuk ezt a virágkötészeti kelléket, de a színkombinációnak köszönhetően egész évben alkalmas virágkellék

  • Fehér pöttyös szatén szalagok púder rózsaszín alappal: Az egyik legdivatosabb szín. Talán csak az őszi hangulatú dekor termékekhez illeszkedik nehezen, egyébként bármilyen virágcsokorhoz, virágdbozhoz és még adventi koszorúkhoz is szívesen ajánljuk.

  • Fehér pöttyös szatén szalagok sötét rózsaszín alappal: Elsősorban a tavaszi dekorációk elkészítéséhez javasoljuk ezt a virágkötészeti kelléket, de a színkombinációnak köszönhetően egész évben alkalmas virágkellék

  • Fehér pöttyös szatén szalagok púder rózsaszín alappal: Elegáns színkombináció, Valentin naptól karácsonyig bármikor szóba jöhet.

  • Fehér pöttyös szatén szalagok aranybarna alappal: Elsősorban őszi dekorációk díszítéséhez ajánljuk, valamint kifejezetten alkalmas a mindenszenteki, halottak napi sírdíszek elkészítéséhez és még a karácsonyi dekorok kreálásához is.

  • Fehér pöttyös szatén szalagok sötét narancssárga alappal: Elsősorban a tavaszi, húsvéti díszek elkészítéséhez ajánljuk ezt a virágkötészeti kelléket.

  • Fehér pöttyös szatén szalagok olivazöld alappal: Tavaszi és őszi kreatív munkákhoz alapvető virágkellék

  • Fehér pöttyös szatén szalagok olivazöld alappal: Tavaszi és őszi kreatív munkákhoz alapvető virágkellék

  • Fehér pöttyös szatén szalagok fekete alappal: Elsősorban mindenszenteki, halottak napi szalag, továbbá ajánljuk a teljes szezonra általános díszítéshez

  • Fehér pöttyös szatén szalagok olivazöld alappal: Tavaszi és őszi kreatív munkákhoz alapvető virágkellék

Hőfóliával nyomtatott pöttyös mintás ripsz szalagok

2,5cm és 3,8cm szélességben rendkívül modern, előremutató mintás dekor szalag. Abszolút all year, bármilyen szezonban használható kellék. Arany pöttyei gyönyörűen fénylenek.