Do you have a question? Call us! +36 30 703 1591

Organza Rolls

Organza anyag kiszállítás 1-2 munkanapon belül! Vásárolj csodás színválasztákból elsőrendű organza tekercseket. Dekorációs anyag specialista webáruházunkban minden dekoranyag saját márkás import, így biztosítjuk Nektek a tartósan olcsó organza árakat!

Milyen organza anyagokat találsz a webáruházban?

Alapjába véve mindegyik típusnak megegyezik a felhasználási köre, inkább az igények és saját ízlésünk határozza azt meg, hogy melyik organza tekercset válasszuk az adott feladathoz. Szinte mindegyik virágkereskedésben megtalálható virágkellék és a dekoratőrök körében is alapvető választás, ha esküvői dekorációról, étterem vagy rendezvénydíszítésről van szó. A virágkötők virágcsomagolónak, csokordíszítésnek használják, a dekoratőrök vagy a házasodni készülő párok asztali futónak, székszoknya masninak, autó dekorációnak alkalmazzák. Az organza anyag segítségével olcsón készíthetünk elsőrendű dekorációt. Organza kis -és nagyker webshopunk óriási raktárkészlettel bír, így folyamatos utánpótlást tudunk biztosítani a virágkellék nagykereskedéseknek is. Ha kérdésed van az esküvői dekorációs anyagokról, virágcsomagolókról, szívesen várjuk a megkeresésed!

Normál organza szegett széllel

Tökéletes virágkellék és esküvői dekorációs anyag. Gyönyörű masnikat készíthetünk ebből az organza anyagból olcsón. A varrott szegélyű organzát 3 szélességben is meg tudod rendelni, így ötletesen kombinálhatod a dekorációkat. A 12cm széles organza talán a virágkötők legnagyobb kedvence, a 20cm-es organza tekercs ragyogó választás, ha autó dekorációnak használjuk, vagy szék masnit szeretnénk készíteni. Természetesen a 40cm-es organza is használható, sőt még szebb is, hiszen sokkal teltebb, terjedelmesebb hatást érünk így el a dekoranyaggal. Asztali futónak, mennyezet dekorációnak a 40cm-es organza tekercset javasoljuk. Nagyker webáruházunkban több mint 30 csodálatos színből válogathatsz.

Snow organza dekorációs anyag

Szintén tökéletes választás esküvői dekornak és elsőrendű választás a pompás virágaink díszítéséhez. A normál organzához képest ez egy kicsit vastagabb anyag és ragyogóan, de kellően diszkréten csillog a fény hatására. Csodás ünnepi dekoráció, a snow organza a legnépszerűbb esküvői organza anyag. Enyhén csillogó hatása mindenkit lenyűgöz. Nagyon könnyen vágható foszlás nélkül. Ha asztali futó kell, akkor szívesen ajánljuk! Mivel a normál organzával szemben ennek nincs varrott széle azért hosszába is vághatjuk. Organza webáruházunkban minden snow organza 10m hosszú és 2 szélességben kapható: 47cm és 23,5 cm szélességben. Organza kis -és nagyker webáruházunkban közel 30 színből választhatod ki a tökéletes asztali futót, esküvői dekorációs anyagot, virágcsomagolót a snow organza tekercs kategóriákból. Az organza futó árak tekintetében ez egy kicsit drágább anyag mint a normál organza futó, de összehatásban is nagyobb élményt tud nyújtani.

Exklúzív fényes organza

A legelegánsabb, a többi organza anyaggal nehezen összehasonlítható dekorációs gyönyörűség. Asztali futónak nagyon előremutató választás. Anyaga nem áttetsző, rendkívül elegáns, fényes selyem hatású organza anyag. Karácsonyi dekorációként is rendkívül népszerű. Az ünnepi asztalközép funkciója mellett nem is gondolnánk, hogy milyen gyönyörűen ékesíti a karácsonyfánkat. Enyhén gyűrve, csavarva rendkívül szépen játszik a fényekkel. Esküvői dekorációnak természetesen tökéletes választás. Asztali futó, asztalközép, székszoknya masni, mennyezeti dekoráció, egyszóval egy sokoldalú különleges dekoranyag.

További asztali futók

Asztali futó, organza nagykereskedésünk az organza futó mellett más anyagokat is forgalmaz természetesen. Különböző indás, glitteres organza anyagok mellett különleges szövet, juta és vászon dekorációs anyagok gondoskodnak arról, hogy a kis és nagyker webáruházunkban biztosan megtaláld azt amire vágysz. Számos karácsonyi dekoranyagot és esküvői dekorációt találsz az álom díszítés megvalósításához.