Do you have a question? Call us! +36 30 703 1591

Satin ribbon

Choose from the categories

Szatén szalagok bőséges választéka különféle alkalmakhoz, dekorációhoz. 4 különböző gazdaságos méretben kapható. Virágkötészeti, ajándék, esküvői vagy hobbi célú felhasználáshoz. Virágkötők, dekoratőrök egyik általános szalagja.

A szatén bűvöletében

szatén szalagokA virágkötészeti kellékek hatalmas választékában csakis a kreativitásunk szabhat gátat! Ha a szatén szalagokat is fel akarjuk használni virágkötészetben dekorációként, azzal garantáltan nem nyúlhatunk mellé, hiszen egy rendkívül elegáns kizsugázással bíró textilanyagról beszélünk.

Ezért sem véletlen, hogy a szatén a ruhaiparban, vagy a lakástextíliákkörében is nagy népszerűségnek örvend. A szatén számtalan pozitív tulajdonsággal rendelkezik. Anyaga rendkívül minőségi és strapabíró, mindamellett viszont esése lágy, tapintása kellemes.
A szatén is egy szövésfajta, amely különböző anyagokból készülhet. Legyen szó akár pamutról, tisztselyemről vagy keverék anyagokról. A szatén eleganciájából adódik, hogy az egyik legnemesebb alkalmi textilnek hívják, mivel bármi, amit készítenek belőle, az rendkívül elegánsan mutat.

A szatén szalagok felhasználásának csak a képzelet szabhat határt, ajándékok dekorációiként, virágkötészetben használt kellékekként, kompozíciók díszítőelemeiként, kreatív hobby eszközökként egyaránt kiválóak. Tekintse meg webáruházunk szatén szalag kínálatát, és válasszon ízlésének megfelelően!