Do you have a question? Call us! +36 30 703 1591

Christmas ribbons

Karácsonyi dekor szalagok Neked, közvetlen az importőrtől! Karácsonyi szalagjaink raktáron vannak, szállításra készen. 1-2 munkanapon belül már készülhetnek is belőle a fanatsztikus masnik, adventi díszek, koszorúk és kopogtatók! :) Szatén, vászon, juta, csilivili glitteres vagy textil anyagok minden igényt kielégítő méret választékkal. A dekor karácsonyi szalagok egyrésze drótos szegéllyel is elérhetőek, ennek nagy előnye, hogy könnyedén formázhatóak és pompás karácsonyi díszítést készíthetsz belőle.

 

A dekorációs szalagok kínálatában a fénypont mindig a karácsonyi kollekció. A Valex Decor mindig is a szalagok iránt volt a legelkötelezettebb, ezért igyekszünk minden igényt kielégíteni, ha karácsonyi szalagokról van szó. Különféle karácsonyi motívumokkal díszetett szalagokat találsz a webáruházban, legyen az hópelyhes, szarvas mintás, vagy fenyőfa mintás, azt biztosan különféle stílusokban megtalálod, legyen az klasszikus vagy ultra modern.

Magyar feliratos szatén és ripsz karácsonyi szalagok

A magyar feliratos szatén és ripsz szalagok rendkívül népszerűek. A népszerűségének egyik oka, hogy a szalag árak tekintetében rendkívül olcsó termék, ami természetesen nem azért olcsó mert nem jó minőségű. A szatén és ripsz karácsonyi szalagok egyszerűek (de nagyszerűek!), 1 színnel nyomtatott termékek így meghökketően olcsóbb lehet mint egy full extrás, dróttal, glitterrel, sok színnel ellátott karácsonyi szalag. A másik oka annak, hogy nagyon sokszor kerül a vásárlók kosárjába, hogy nagyon sok területen fel lehet használni. Szinte alapvető virágkötészeti és kreatív hobby kellék. Csodás karácsonyi kopogtatókat, adventi asztaldíszeket és koszorúkat, ajándék díszítést, ajándék csomagolást lehet vele megspékelni.

Drótos szegéllyel ellátott mintás karácsonyi szalagok

Ha egy szalag drótos szegéllyel ellátott azt mindig feltüntetjük a webáruházban a termék nevében is. Mit is jelent az, hogy drót van a szalagban? Először is érdemes leszögezni, hogy a drót nem látszódik! :) Szépen a szegélybe van varrva, bújtatva. A szalag ezáltal nagyon szépen és könnyen formázható lesz. Karácsonyi masni készítésekor rendkívül mutatós díszeket készíthetünk a drótos szegélyű dekor szalag segítségével.

Karácsonyfa díszítés szalagokkal, karácsonyi szalag fenyőfára

Karácsonyfára szalag? Remek ötlet. A girlandok már nem trendik, a klasszikus csúcsdíszekről nem is beszélve. Ha már szalag karácsonyfára, akkor egy drótos szegéllyel ellátott 38mm széles karácsonyi szalaggal pompás csúcsdíszt készíthetünk. Egy kis kézügyességgel szép kis masnit köthetünk amit egy vékony szatén szalaggal, csipesszel vagy madzaggal a fenyőfánka köthetünk. Egy 38, 50 vagy leginkább egy 64mm széles dekor szalaggal pedig körbe tekerhetjük a fenyőfát ami meghökkentően jól tud mutatni :)

Organza szalag karácsonyfára

Ha organzával szeretnéd díszíteni a fenyőfádat akkor nézz szét az organza anyagok kategóriában. Csodás díszítés, ha a karácsonyfára szalag kerül és mellé még egy diszkrét organzával is felöltöztetjük a Szenteste ékkövét. Ha diszkrét, letisztult öltözéket keresünk a fánknak, akkor például egy fehér organza tekercs 20cm szélesség környékén kitűnő választás. Ha egy fényes exkluzív organzát használunk, akkor viszont már inkább egy visszafogottabb, elegánsabb karácsonyi szalagot válasszunk hozzá. Az organza szalag karácsonyfára sokkal kreatívabb és mutatósabb mint egy hagyományos, unalmas girland. 

Érdemes megtekinteni a karányfadísz kategóriát is, ahol akasztós dekorációkat találsz!