Do you have a question? Call us! +36 30 703 1591

Nemzeti színű szalagok

Magyar nemzeti szalag

1cm és 2cm szélességben rendelhetsz készletről nemzeti díszítő szalagot webáruházunkból. Gazdaságos 20m-es kiszerelésben rendelhető szövött ripsz szalag. Ajándékkosarak és csomagok díszítéséhez, kokárda készítéshez, koszorúk díszítésére tökéletes választás. Nemzeti ünnepeink alkalmával alapvető dekorációs kellék, amellyel gyorsan és praktikusan adhatunk az alkalomnak megfelelő hangulatot az eseménynek.



A Valex Decor magyar nemzeti színű szalag jellemzői: 

  • piros-fehér-zöld trikolor hibátlan színárnyalatban
  • rendelhető szélességek: 1cm és 2cm
  • hosszúság: 20 méter/tekercs
  • orsóra csévélt, papír koronggal ellátott a könnyű használhatóságért
  • a papírkorongok vonalkóddal, cikkszámmal, kiegészítő információkkal rendelkeznek

Felhasználása:

  • Ajándékcsomag, ajándékkosár
    Fonott kosarakat gyakran láthatunk csokival, italokkal, hungaricum termékkel megtöltve a boltok és webáruházak kínálatában. Gyakori ilyenkor a piros-fehér-zöld szalag használata, hiszen a fonott ajándékkosarak is egyfajta hagyományőrző termékek, így ehhez különösen dukálnak a hagyományos magyar szalagok. Ha az ajándékkosarunkba kizárólag magyar kézműves termékeket helyezünk, akkor szinte evidens, hogy csak ez a díszítő szalag jöhet szóba! :)

  • Új kenyér ünnepe
    Minden augusztus 20-ai ünnepség egyik kihagyhatatlan alkotórésze a kenyéráldás. Hagyomány szerint Szent István-napra sütötték az aratások befejeztével az új búzából készült első kenyeret. Erről nem szeretnénk részletes tájékoztatást adni, mert nem lenne ide illő, de a termék felhasználás szempontjából fontos tudni, hogy az augusztus 20-ai állami ünnepeken a nemzeti színű szalaggal átkötött kenyérrel fejezzük ki, hogy az élet és a haza összekapcsolódik.

  • Kokárda alapanyag
    Egy kis kézügyességgel készíthetünk kokárdát a szalagból. Itt nincs kompromisszum, a hagyományos magyar kokárda konkrétan ebből a ripsz szalagból készül. Segítségével az egyik legfontosabb nemzeti ünnepünkre készíthetsz megfelelő ruhadíszt, ami egyébként rózsadíszt szimbolizál. Ne felejtsük el, hogy a hagyományos magyar kokárda a kívülről befelé haladva piros, fehér, zöld színű. Ne fordítsuk meg a hajtásnál! :)

  • Húsvéti dekoráció
    A nemzeti szalag gyakori díszítő eleme a húsvéti dekorációknak. Asztaldísszel és tojásos kiskosárkák dekorálásához az 1cm széles szalagokat ajánljuk!

Kiknek ajánljuk? Mivel elég széles körű a termék felhasználása, ezért több területen is javasolt a boltok polcain tartani. Például virágüzletek, papír-írószer boltok, rövidáru boltok és természetesen ajándéküzletek és dekoratőrök biztosan nem tudják nélkülözni.