Do you have a question? Call us! +36 30 703 1591

Jute ribbon

Jute ribbon /5cm x 10m/


19product 119

 

A juta dekor szalag egy növényből készül amely évente 3-4 métert is képes növekedni. A pamutot követően a legnagyobb mennyiségben termesztett szálasanyag. A juta növény szárában lévő háncsrostoknak köszönhetően a virágkötők egyik kedvenc díszítő szalagja található a virágkötészeti kellék palettákon. 

A juta szalag, másnéven zsákszalag hosszú évek óta az egyik legnépszerűbb szalag. Különösen a Mindenszenteki szezonban, rendkívüli népszerűségnek örvend. Fantasztikus őszi hangulatot képes adni az ajtódíszeknek, kellemes dekoráció a sírdíszeknek, kegyeleti díszeknek. 2021-ben új színeket vezettük be juta szalag nagyker webáruházunkba. Finomítottuk, modernizáltuk a korábban is elérhető színeket.

Juta anyagok, tekercsek

A natúr juta anyagok, "zsákanyagok" felhasználása igen sok területen tud fantasztikus látávnyt biztosítani. A 25cm és 50cm széles juta tekercsek nagyon jók lehetnek asztali futónak, kirakat és mennyezet dekorációnak. Polcok és falak díszítésének alapjául is tökéletesen szolgál. A 10cm-es juta anyagból szép masnikat köthetünk. Karácsonyi dekorációna is elsőrendű választás.

Juta szalagok télen-nyáron

Bár tény, hogy a Mindenszenteki szezonban a legfelkapottabb a juta szalag, mondhatni ez egy koszorúszalag sokaknak, de más alkalmakkor is pompás dekorációk készíthetőek a segítségével. A varrott szegéllyel készített, natúr szalagok például karácsonykor is stílusosan jelennek meg, az esküvői díszítésekhez pedig folyton visszatérő elem. A színes, élénk színek különösen népszerűek tavasszal, melyekkel vidám, hangualtos tavaszi kopogtatókat, ajtódíszeket vagy húsvéti asztaldíszeket készíthetünk.